Timor Steffens

The most powerful theme on earth
Haarlijn reconstructie en inhammen

Timor Steffens

Timor Steffens is een professioneel danser en choreograaf. Op zijn 18e begon hij met dansen en in 2008 nam hij deel aan “So You Think You Can Dance”. De Amerikaanse choreograaf Dan Karaty was razend enthousiast over Steffens. Zodoende vertrok hij twee maanden na de finale van So You Think You Can Dance naar de Verenigde Staten. Daar danste hij onder andere voor Michael Jackson en Chris Brown. Een echte performer, waardoor zijn uiterlijke verschijning enorm belangrijk voor hem is.

Cliëntervaring

Timor Steffens op RTL4

Het proces

“Ik had altijd al de meest uiteenlopende haarstijlen. Je kunt wel stellen dat elke artiest veel zelfvertrouwen krijgt door op het podium of voor de camera te staan wanneer ze er op hun best uit zien. Je kleedt je om er goed uit te zien en om je goed te voelen. Maar ook je haarstijl zorgt ervoor dat je net dat beetje extra uitstraalt.”

En dat gebeurde ook: er werd een nauwgezet plan van aanpak uitgewerkt, waarbij de nieuwste technieken werden ingezet. Zo werd besloten bij Timor Steffens een FUE CT haartransplantatie met een optimale nazorg uit te voeren, waarbij onze nazorg behandeling zorgt voor een betere doorbloeding en optimale groeiomstandigheden voor de getransplanteerde haarzakjes.

“Als haaruitval je een belemmerend gevoel geeft.. Dan why not?”

Timor Steffens

Voor de behandeling

“Maar de waarheid is dat ik super bewust bezig met de manier waarop ik mijn haar stijl. Ik denk dat de perfectionist in mij naar elk detail kijkt. Dus wanneer ik nu sport of dans, kies ik er meestal voor om een hoed op te doen omdat ik bang ben dat mijn haar in de war gaat en mijn terugtrekkende haargrens zichtbaar wordt. Ik voel me ook erg onzeker als ik er over praat, het klinkt stom, ik weet het. Maar voor mij heeft het gewoon veel impact op hoe ik me voel.”

“Ik voel me weer zelfverzekerd en compleet.. Klaar om de volgende stap in mijn leven te regisseren!”

Timor Steffens

Het eindresultaat

Israel Asante
Israel Asante
2024-03-28
Ik vond de service in Istanbul heel erg fijn! Dit geldt voor zowel vóór de operatie, tijdens de operatie en na de operatie. Ik heb gelukkig nergens last van gehad en de operatie is soepel verlopen. De chauffeurs, tolk en artsen hebben mij erg goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over het gehele proces tot het eindresultaat. Ik wil jullie hier graag voor bedanken! Zeer zeker een aanrader om bij Hairworld Istanbul de operatie te ondergaan voor de mensen die een haartransplantatie overwegen.
Huub Verdel
Huub Verdel
2024-03-27
Ik ben uitermate tevreden over de haartransplantatie die ik heb ondergaan. De service was uitstekend en de begeleiding was ook optimaal. Er wordt een volledig schema opgesteld voor de gehele behandeling. Alle mogelijke vragen die je hebt, staan in de bijgeleverde documentatie. Bovendien zijn er contactpersonen beschikbaar voor eventuele vragen. De operatie viel eigenlijk best mee, al had ik wel last van de verdovingen in mijn hoofd. Dit komt voornamelijk door mijn fobie voor spuiten. Het resultaat van de haarimplantaten is zeker indrukwekkend; ik heb nu een prachtige haarlijn. Na ongeveer een jaar zal het definitieve resultaat zichtbaar zijn.
Damir
Damir
2024-03-27
Het is inmiddels 3 weken geleden dat ik een haartransplantatie had gedaan en het hele traject (intake, consultatie in Utrecht, verblijf en behandeling in Turkije en nabehandeling) verliep zeer prettig en was goed geregeld. Ik heb me ten alle tijden op m’n gemak gevoelt dankzij het personeel die betrokken, vriendelijk en zorgzaam was.
Peter Meeuwsen
Peter Meeuwsen
2024-03-27
Hele goede service en werken super netjes
Baris S
Baris S
2024-03-27
Het is nu een week geleden sinds ik de haartransplantatie bij Hairworld Istanbul heb ondergaan, mijn ervaring was erg goed. Ik werd vanaf de luchthaven opgehaald door een Nederlands sprekende begeleider. In het ziekenhuis word je direct weer opgevangen door een andere Nederlands sprekende begeleider waardoor alles erg soepel en duidelijk verloopt. De dag van de behandeling is het ontbijt geregeld en het vervoer naar het ziekenhuis wacht op je in de lobby van het hotel. Aangekomen in het ziekenhuis word je natuurlijk weer goed begeleid en vriendelijk te woord gestaan door de specialisten die je gaan behandelen. De behandeling neemt een dag in beslag, hierna volgt een uitleg over de nazorg. Terug in het hotel word het avond eten netjes op de kamer bezorgd zodat u geen kant op hoeft te gaan na een toch wel ingrijpende dag. De laatste dag word het verband verwijderd, de wonden gecontroleerd en schoongemaakt na nog een korte uitleg ga je naar de luchthaven om weer terug naar huis te gaan. Het is erg fijn om continu begeleiding in het ziekenhuis te hebben die elke stap met u doorneemt en onduidelijkheden wegneemt. Nu een week later zie je het stapje voor stapje herstellen en kan ik niet wachten op het eindresultaat. UPDATE: Nu een jaar later is het eindresultaat behaald en ben ik er heel blij mee. Ik heb nu weer een hoofd vol haar. Ik heb veel geduld moeten hebben om het volledige resultaat te kunnen gaan zien maar dit was het waard. Hairworld Istanbul heeft mij het volledige jaar ondersteund en mij geholpen met vragen als dit nodig was. De afspraken die staan voor de controles zijn ook erg fijn, vriendelijk personeel en zij kunnen advies geven waar nodig. De CTS behandelingen die je bij de controles laat uitvoeren zijn ook een goede boost voor je haar en volledig pijnloos. Ik ben blij dat ik voor Hairworld Istanbul heb gekozen en ik raad hun ook zeker aan voor de mensen die ook een volle bos haar willen.
Boudewijn Van doorn
Boudewijn Van doorn
2024-03-25
Alles wordt perfect geregeld. Taxi staat altijd klaar om je van a naar b te brengen. Hotel perfect geregeld met ontbijt en roomservice. Ook na je behandeling een speciaal whatsapp nummer waar je al je vragen kunt stellen. Al met al een prettige ervaring. Nu afwachten wat het resultaat gaat worden
Koen Michon
Koen Michon
2024-03-21
2 weken geleden de operatie ondergaan. Service en behandeling is erg goed geregeld. Nu afwachten tot het uiteindelijke resultaat bereikt is..
Remi Wemmenhove
Remi Wemmenhove
2024-03-18
De before and after content zegt genoeg volgens mij; voor een haartransplantatie moet je bij Hairworld/Amsterdam hair institute zijn ;)

Vrijblijvende offerte ontvangen

Upload 3 foto’s en ontvang vrijblijvende beoordeling en offerte van de specialist. Na ontvangst van de offerte kunt u een vrijblijvend consult gesprek inplannen.

Call Now Button