Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ervaren Betrouwbaar De mooiste resultaten!
NL EN

Kliniek

Met een klanttevredenheidspercentage van ruim 97% is de FUE CT techniek onomstotelijk een van de best presterende technieken in de markt, maar dat betekent niet dat we op onze lauweren zijn gaan rusten. Integendeel!

 

 

fotosssss

Onze ontwikkeling gaat onverminderd door met als laatste resultaat dat we inmiddels ook met succes onze nieuwe, revolutionaire FUE CT Stem Cell techniek uitvoeren, zoals wij onlangs ook met succes deden bij acteur Huub Smit, bekend van zijn rollen in onder meer Undercover en de populaire serie New Kids.

Kiest u voor Hairworld Istanbul, dan kiest u niet alleen voor de meest trefzekere behandeling in de markt en daarmee de grootste kans om in een keer tot het gewenste resultaat te komen. U kiest ook voor de hoogste standaarden op het gebied van professionaliteit, kwaliteit en veiligheid. Hairworld Istanbul voert al haar operaties uit in een A-Klasse ziekenhuis met JCI-keurmerk dat aan de allerhoogste kwaliteits– en veiligheidseisen voldoet.

Daarnaast bent u verzekerd van optimale begeleiding, voor, tijdens en zeker ook na de behandeling. Bij Hairworld Istanbul bent u verzekerd van complete en professionele nazorg die in Nederland wordt uitgevoerd door Nederlandse BIG-geregistreerde artsen.
Resultaat staat bij ons hoog in het vaandel geschreven. Daarvan getuigen de uitgebreide reportages over het complete behandelingstraject dat wij u bieden en de vele haartransplantatie ervaringen en fotoreportages die voor en na de behandelingen van vele van onze cliënten op deze site te vinden zijn.

Wilt meer informatie hebben over Hairworld Istanbul en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, vult u dan het aanvraagformulier. Wij reageren snel en beantwoorden graag al uw vragen.
Wilt u nu direct al de volgende stap zetten op uw kortste weg naar een vollere haardos?
Dan nodigen wij u graag uit om direct een afspraak te maken voor een consult met een van onze specialisten. Die zal graag uw haarwensen met u bespreken en u vertellen hoe Hairworld Istanbul u  kan helpen om die te verwezenlijken.

Professionele begeleiding

Grabietz

P.D. Grabietz

Plastisch, aesthetisch en reconstructief chirurg

Utku ates website 2

Prof. Dr. U. Ates

——Skills and Expertise—–
Head of Stemcell Department
Treatment
Clinic trials

Utku ates website 3

Dr. D. Dogus Plastic Surgery

——-Skills and Expertise——
FUE CT Stemcell Specialist
Quality control

Certificaten e1612781749825 certificaten mobiel@2x e1615387008518

Certifications & quality marks..

Bekijk certificeringen

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen?