Klachtenprocedure

Klachtenprocedure

Klachtenprocedure

Hairworld Istanbul neemt uw klacht strikt vertrouwelijk en serieus in behandeling. Wanneer u een klacht indient geeft u ons de mogelijkheid om gezamenlijk in gesprek te gaan. Wij zullen er alles aan doen om een zo passend mogelijke oplossing te vinden. Ook bij klachten zijn wij er 100% voor u.

Hairworld Istanbul staat voor kwaliteit, transparantie en uiterst goede zorg. We vinden het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn en doen dagelijks hard ons best om deze kernwaarden te waarborgen vanaf uw  eerste contact tot na het bereiken van het eindresultaat.

Ondanks alle aandacht en inzet kan het wellicht voorkomen dat u ergens niet tevreden over bent. In dat geval kunt u een klacht indienen door een e-mail te sturen naar [email protected] Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Hairworld Istanbul neemt uw klacht strikt vertrouwelijk en serieus in behandeling. Wanneer u een klacht indient geeft u ons de mogelijkheid om gezamenlijk in gesprek te gaan. Wij zullen er alles aan doen om een zo passend mogelijke oplossing te vinden. Ook bij klachten zijn wij er 100% voor u.

Klachtenfunctionaris

Indien u er met ons om welke reden dan ook niet uit komt, bent u vrij om uw klacht voor te leggen aan onze externe onafhankelijke klachtenfunctionaris of de onafhankelijke geschillencommissie.

Voor meer informatie hierover verwijzen we u door naar www.DOKh.nl. Hier kunt u tevens het regelement en protocol klachtbemiddeling vinden.

Contactgegevens DOKh

Stichting DOKh
Robijnstraat 6
1812 RB ALKMAAR

Klacht en geschil:

E: [email protected]
T. 072 – 527 9100

Call Now Button