Nazorgtraject van de FUE CT haartransplantatie

Nazorgtraject

Essentieel voor uw eindresultaat

De nazorg van Hairworld Istanbul

Bij Hairworld Istanbul laten we niets aan het toeval over. Niet voor, niet tijdens, maar ook zeker niet na uw haartransplantatie behandeling. Bij Hairworld Istanbul bent u verzekerd van persoonlijke en professionele nazorg bestaande uit 4 facetten.

Monitoring van de haargroei

Ruim voor de behandeling ontvangt u uitgebreide documentatie met de richtlijnen en een dagprogramma voor uw haartransplantatie behandeling.

WhatsApp supportlijn

Naast onze uitgebreide haartransplantatie richtlijnen is er een WhatsApp support lijn, om uw vragen tijdens werktijden snel te kunnen beantwoorden. Zo weet u wat u kunt verwachten en wat u wél en niet mag doen.

Uniek CTS nazorgtraject

Met onze zelfontwikkelde CTS nazorg behandelingen stimuleer je een gezonde haargroei en -structuur. Het advies is om 3 CTS behandelingen in uw 12 maanden van herstel te ondergaan. CTS wordt enkel in combinatie met de FUE CT haartransplantatie bij Hairworld Istanbul en haar dochteronderneming Hairworld Istanbul uitgevoerd.

Unieke, biologische CT Exclusive nazorg producten

CT Exclusive nazorg producten zijn essentieel onderdeel van de FUE CT haartransplantatie techniek. Deze producten zijn verplicht om volgens onze richtlijn te gebruiken. Zonder nazorg behandelingen en de producten zullen afwijkende haartransplantatie resultaten ontstaan.

Stimuleert de haargroei en -structuur

CTS behandelingen

Een essentieel en onderscheidend aspect van de FUE CT techniek is CTS, oftewel Circulation Treatment Stimulators. Dit is een unieke, uitgebalanceerde formule van specifieke biologische minerale en stimulanten die na de behandeling in de juiste dosering in de hoofdhuid worden ingebracht en die de doorbloeding stimuleren.

De CTS formule is door ons medisch research team ontwikkeld op basis van een unieke formule en is volledig afgestemd op onze techniek. De werkzame stoffen in CTS worden uitsluitend voor onze kliniek en dochterondernemingen geproduceerd en beschikken over een officieel Europees injectable certificaat.

Ons advies is om drie maal een CTS + bloedplasma behandeling na de haartransplantatie te ondergaan. Deze behandelingen, die op gezette momenten zullen plaatsvinden,  stimuleren de hoofdhuid conditie en versterkt de haargroei. Hiermee zullen de geïmplanteerde haren structureel dikker gaan worden. Deze behandeling kan ook haarverdunning en haaruitval van de bestaande haren remmen.

  • Verbetert de doorbloeding van de hoofdhuid
  • Verhoogt het slagingspercentage
  • Versterkt de gezonde haargroei volledig biologisch
  • Remt de erfelijke haaruitval
  • Wordt enkel in combinatie met de FUE CT haartransplantatie toegepast

Het nazorgtraject

Richtlijnen

Ruim voor de behandeling ontvangt u uitgebreide documentatie met daarin de richtlijnen van voor en na de haartransplantatie behandeling. Zo weet u wat u kunt verwachten en wat u wel èn niet kunt doen. We bellen u na de haartransplantatie om de benodigde controle en nazorg afspraken te plannen. Het nazorgtraject wordt in onze kliniek in Utrecht uitgevoerd.

Wassingpakket

U ontvangt voor en na de behandeling een toelichting van de haartransplantatie-expert. Daarnaast geven wij  u een wassingpakket (inclusief aftercare lotion en -shampoo) en medicatie mee. Hierna kunt u thuis uitrusten en onze richtlijn volgen.

Eerste wondcontrole

De 1e dag na de behandeling worden de wonden en geïmplanteerde grafts door een expert gecontroleerd. Ook wordt het verband dat na de ingreep op uw achterhoofd is aangebracht verwijderd waarna het donorgebied zorgvuldig wordt ontsmet.

Eerste wassing

3 dagen na de behandeling vindt de eerste wassing van de hoofdhuid plaats. Hiervoor gebruikt u de aftercare lotion en -shampoo die u op de dag van de behandeling hebt ontvangen. Hiervoor krijgt u van ons een instructie film om het correct te kunnen uitvoeren,

18e dag controle

De 18e dag na de behandeling vindt een online controle plaats. U ontvangt automatisch bericht hiervan. De controle voeren wij uit op basis van een aantal foto’s die u gemakkelijk via onze WhatsApp supportlijn aan de specialist kunt voorleggen, waarna u een terugkoppeling ontvangt. Bij bijzonderheden wordt u uitgenodigd bij de kliniek. 

1e CTS behandeling

Tussen de 4e en 6e week na de ingreep zullen de geïmplanteerde haren afbreken en uitvallen. Hierna zal het haarzakje nieuwe haarfollikel ontwikkelen. Deze fase kost veel energie. Als de hoofdhuid conditie niet sterk genoeg is kan de ontwikkeling van de haargroei niet optimaal gaan. Om deze fase te overleven dat het haarzakje gezonde haarfollikel kan ontwikkelen wordt de hoofdhuid met de CTS behandeling stimuleert. Tijdens de eerste CTS behandeling zal de specialist het herstel van uw hoofdhuid en het donorgebied controleren.

2e CTS behandeling

Tussen 3e en 5e maand na uw haartransplantatie vindt de tweede CTS behandeling plaats. Vanaf 4e maand zien we aanzienlijk haargroei omdat de meeste haarfollikels tegelijk door de hoofdhuid prikken. De hoofdhuid conditie is niet altijd sterk genoeg om alle bestaande en nieuwe haren te voeden. Op deze fase doen we 2e CTS behandeling. Deze behandeling wordt versterkt met een bloedplasma behandeling. In dit plasma zitten groei factoren en kleine plaatjes die in combinatie met CTS behandeling helpen de beschadigd weefsels van de haarzakjes te herstellen. Hiermee overleven wij de tweede belangrijke fase. In de 4e maand verwachten we ongeveer 40% resultaat. Dit kan per cliënt verschillen.

6e maand controle

In de 6e maand na de behandeling voeren we opnieuw een online controle uit aan de hand van uw foto’s. U ontvangt een automatisch bericht hiervan. In de 6e maand wordt circa 50 tot 70% resultaat verwacht. Grotendeels mensen zijn al op de 6e maande tevreden met het behaalde resultaat. Dit kan ook per cliënt verschillen.

3e CTS behandeling

Tussen 6e en 8e maand van uw herstel vindt de derde CTS + bloedplasma behandeling plaats. Bij deze fase zullen structureel verbetering van de haren ontstaan. De groei fase van de haar follikels is tot 12e maand. Daarom is het heel belangrijk dat de laatste CTS behandeling toegepast moet worden voordat de groeifase klaar is. Hoe eerder de CTS + bloedplasma behandelingen uitgevoerd worden, hoe beter het effect zijn. Tijdens deze controle wordt de ontwikkeling van de haren en het herstel van de hoofdhuid gecontroleerd.

12e maand eindcontrole

Na circa 12 maanden heeft u het eindresultaat bereikt. Ondanks dat we het eindresultaat bereikt hebben kan de structureel verbetering van de haarfollikels nog tot 18e maand doorgaan. In de 12 e maand na de behandeling voeren wij wederom een online controle uit aan de hand van de foto’s.  Uiteraard kunt u eventuele uw vragen ook direct stellen.

Persoonlijke supportlijn

Heeft u, ondanks het bovenstaande, toch nog vragen of kunt u iets niet terugvinden? Via de WhatsApp supportlijn helpen we u graag persoonlijk verder. Onze specialisten staan elke werkdag voor u klaar.

CT Exclusive nazorg producten

De CT Exclusive Hair Booster producten zijn ontwikkeld door Hairworld Istanbul en zijn een essentieel onderdeel van uw nazorgtraject dat tijdens het 12 maanden herstel bijdraagt aan een goede ontwikkeling van de haargroei en haren. De CT Exclusive producten zijn biologisch en FDA registered. 

Zelfontwikkeld, biologisch en FDA-registered

CT Exclusive nazorg producten

De CT Exclusive Hair Booster Supplements zijn exclusief ontwikkeld in opdracht van Yilmaz Kahraman, CEO & founder van Hairworld Istanbul in samenwerking met ons Medical Research Team.

De CT Exclusive producten zijn een essentieel onderdeel van de nazorg die tijdens uw 12 maanden herstel bijdragen aan een goede ontwikkeling van de haren. De CT Exclusive producten zijn biologisch en FDA registered. Voor cliënten geldt een cliënt korting en zijn de producten in voordeelpakketten beschikbaar.

De supplementen bestaan uit een krachtige formule van speciaal geselecteerde vitamines, mineralen en herbal extracten. Naast keratine (haareiwit) zijn er vier essentiële aminozuren toegevoegd aan de CT Exclusive Hair Booster Supplements die zorgen voor een gezonde haargroei.

Verder dragen de supplementen bij aan vermindering van erfelijke haaruitval en haarverdunning zowel bij mannen als bij vrouwen.

Wat ons onderscheid

Hairworld Istanbul

97% slagingspercentage

Met een slagingspercentage van 97% zijn wij de meest toonaangevende haartransplantatie kliniek van zowel Nederland als Turkije

Unieke FUE CT techniek

Met unieke protocollen, maatwerk en multi-grafts behalen we in 1 behandeling 2 tot 2.5 keer meer resultaat dan reguliere technieken

16+ jaar ervaring

Als zusterbedrijf van Amsterdam Hair Institute hebben we in de afgelopen 17 jaar meer dan 16.000 cliënten succesvol behandeld

9.8 in klantbeoordelingen

Klanten beoordelen met een 9.8 in onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken zoals Google Reviews en Kiyoh. 

Bekend van TV

Onze unieke haartransplantatie techniek wordt al jarenlang uitgelicht op nationale zenders als RTL4 en SBS6.

De kliniek van BN'ers

Hairword Istanbul is de meest gekozen kliniek door
Nederlandse en Europese celebrities

Israel Asante
Israel Asante
2024-03-28
Ik vond de service in Istanbul heel erg fijn! Dit geldt voor zowel vóór de operatie, tijdens de operatie en na de operatie. Ik heb gelukkig nergens last van gehad en de operatie is soepel verlopen. De chauffeurs, tolk en artsen hebben mij erg goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over het gehele proces tot het eindresultaat. Ik wil jullie hier graag voor bedanken! Zeer zeker een aanrader om bij Hairworld Istanbul de operatie te ondergaan voor de mensen die een haartransplantatie overwegen.
Huub Verdel
Huub Verdel
2024-03-27
Ik ben uitermate tevreden over de haartransplantatie die ik heb ondergaan. De service was uitstekend en de begeleiding was ook optimaal. Er wordt een volledig schema opgesteld voor de gehele behandeling. Alle mogelijke vragen die je hebt, staan in de bijgeleverde documentatie. Bovendien zijn er contactpersonen beschikbaar voor eventuele vragen. De operatie viel eigenlijk best mee, al had ik wel last van de verdovingen in mijn hoofd. Dit komt voornamelijk door mijn fobie voor spuiten. Het resultaat van de haarimplantaten is zeker indrukwekkend; ik heb nu een prachtige haarlijn. Na ongeveer een jaar zal het definitieve resultaat zichtbaar zijn.
Damir
Damir
2024-03-27
Het is inmiddels 3 weken geleden dat ik een haartransplantatie had gedaan en het hele traject (intake, consultatie in Utrecht, verblijf en behandeling in Turkije en nabehandeling) verliep zeer prettig en was goed geregeld. Ik heb me ten alle tijden op m’n gemak gevoelt dankzij het personeel die betrokken, vriendelijk en zorgzaam was.
Peter Meeuwsen
Peter Meeuwsen
2024-03-27
Hele goede service en werken super netjes
Baris S
Baris S
2024-03-27
Het is nu een week geleden sinds ik de haartransplantatie bij Hairworld Istanbul heb ondergaan, mijn ervaring was erg goed. Ik werd vanaf de luchthaven opgehaald door een Nederlands sprekende begeleider. In het ziekenhuis word je direct weer opgevangen door een andere Nederlands sprekende begeleider waardoor alles erg soepel en duidelijk verloopt. De dag van de behandeling is het ontbijt geregeld en het vervoer naar het ziekenhuis wacht op je in de lobby van het hotel. Aangekomen in het ziekenhuis word je natuurlijk weer goed begeleid en vriendelijk te woord gestaan door de specialisten die je gaan behandelen. De behandeling neemt een dag in beslag, hierna volgt een uitleg over de nazorg. Terug in het hotel word het avond eten netjes op de kamer bezorgd zodat u geen kant op hoeft te gaan na een toch wel ingrijpende dag. De laatste dag word het verband verwijderd, de wonden gecontroleerd en schoongemaakt na nog een korte uitleg ga je naar de luchthaven om weer terug naar huis te gaan. Het is erg fijn om continu begeleiding in het ziekenhuis te hebben die elke stap met u doorneemt en onduidelijkheden wegneemt. Nu een week later zie je het stapje voor stapje herstellen en kan ik niet wachten op het eindresultaat. UPDATE: Nu een jaar later is het eindresultaat behaald en ben ik er heel blij mee. Ik heb nu weer een hoofd vol haar. Ik heb veel geduld moeten hebben om het volledige resultaat te kunnen gaan zien maar dit was het waard. Hairworld Istanbul heeft mij het volledige jaar ondersteund en mij geholpen met vragen als dit nodig was. De afspraken die staan voor de controles zijn ook erg fijn, vriendelijk personeel en zij kunnen advies geven waar nodig. De CTS behandelingen die je bij de controles laat uitvoeren zijn ook een goede boost voor je haar en volledig pijnloos. Ik ben blij dat ik voor Hairworld Istanbul heb gekozen en ik raad hun ook zeker aan voor de mensen die ook een volle bos haar willen.
Boudewijn Van doorn
Boudewijn Van doorn
2024-03-25
Alles wordt perfect geregeld. Taxi staat altijd klaar om je van a naar b te brengen. Hotel perfect geregeld met ontbijt en roomservice. Ook na je behandeling een speciaal whatsapp nummer waar je al je vragen kunt stellen. Al met al een prettige ervaring. Nu afwachten wat het resultaat gaat worden
Koen Michon
Koen Michon
2024-03-21
2 weken geleden de operatie ondergaan. Service en behandeling is erg goed geregeld. Nu afwachten tot het uiteindelijke resultaat bereikt is..
Remi Wemmenhove
Remi Wemmenhove
2024-03-18
De before and after content zegt genoeg volgens mij; voor een haartransplantatie moet je bij Hairworld/Amsterdam hair institute zijn ;)

Vrijblijvende offerte ontvangen

Upload 3 foto’s en ontvang vrijblijvende beoordeling en offerte van de specialist. Na ontvangst van de offerte kunt u een vrijblijvend consult gesprek inplannen.

Call Now Button