Ruud Gullit

The most powerful theme on earth
Ex-profvoetballer en TV bekendheid

FUE CT hersteloperatie

Voormalig profvoetballer Ruud Gullit, AKA De Zwarte Tulp. Wie kent hem niet? Hij behaalde grote successen met topclubs als Feyenoord, PSV, AC Milan, en Chelsea en won met Oranje in 1988 de finale van het EK , werd uitgeroepen tot zowel Europees als Wereldvoetballer van het jaar, en bleef ook na zijn voetbalcarrière actief, eerst als trainer en later en nu nog steeds als voetbalanalyticus op tv. Noem waar ook ter wereld zijn naam en iedereen weet direct over wie het gaat.

Cliëntervaring

Ruud Gullit op RTL4

Het proces

In de jaren waarin Ruud Gullit nog als stervoetballer speelde bij clubs als PSV en A.C. Milan, herkende iedereen hem natuurlijk direct aan zijn prachtige dreadlocks. Maar ook Ruud ontsnapte helaas niet aan het lot dat veel mannen ten deel valt: naarmate hij ouder werd, werd hij steeds kaler.

In een poging daar iets aan te doen besloot Ruud een aantal jaren geleden bij een Nederlands instituut een haartransplantatie te ondergaan, maar over het resultaat dat hij daar behaalde was hij absoluut niet tevreden. Met die ervaring in zijn achterhoofd, had Ruud zich al een beetje neergelegd bij het feit dat hij kaal werd, tot hij op een gegeven moment de resultaten zag die Hairworld Istanbul had behaald bij BN’ers als Lange Frans en Najib Amhali. Hij maakte direct een afspraak voor een consult, en raakte tijdens dat gesprek dermate onder de indruk van de professionaliteit en deskundigheid van de haartransplantatie-experts die hij sprak, dat hij direct besloot zich te laten behandelen met de revolutionaire FUE CT techniek van Hairworld Istanbul.

“Ik was al eerder, bij een ander instituut, behandeld met reguliere FUE. Maar dat werd weer dun..”

Ruud Gullit

Voor de behandeling

Omdat Ruud Gullit al eerder een mislukte haartransplantatie had ondergaan, kwam hij bij Hairworld Istanbul in aanmerking voor een FUE CT hersteloperatie. Bij het uitvoeren van dit soort operaties komen alle kennis en ervaring die Hairworld Istanbul als zusterbedrijf van Hairworld Istanbul in haar bestaan heeft opgedaan samen: 17 jaar ervaring op het gebied van de meest geavanceerde haartransplantatie-technieken, 8 jaar ervaring op het gebied van professionele nazorg en 7 jaar ervaring met het uitvoeren van hersteloperaties, waarbij ruim 3.000 patiënten werden behandeld die eerder een of meerdere haartransplantaties hadden ondergaan zonder het gewenste resultaat te behalen.

Naar aanleiding van al deze hersteloperaties ontwikkelden we maar liefst 30 verschillende, unieke protocollen, die elk een bewezen, trefzekere oplossing bieden voor alle problemen die wij in de loop der tijd zijn tegengekomen, zoals hoofdhuid problemen, zwakke donorharen, problemen met de bloedcirculatie van de hoofdhuid, een uitgeput donorgebied en de meest uiteenlopende andere gezondheidsproblemen. Zodat wij nu, ongeacht de situatie van onze cliënt in staat zijn om aan de hand van het juiste protocol een perfect daarop afgestemde behandeling uit te voeren, op maat en trefzeker.

In het geval van Ruud Gullit werd besloten om hem als onderdeel van de FUE CT hersteloperatie een FUE CT Stem Cell behandeling te laten ondergaan. Doel daarbij was de hoofdhuid, haarwortels en bloedcirculatie in perfecte conditie te brengen, zodat Ruud verzekerd zou zijn van het meest ideale uitgangspunt voor het uitvoeren van een maximaal geslaagde haartransplantatie.

“Al die mannen die hier naar kijken.. Doe het gewoon!”

Ruud Gullit
Israel Asante
Israel Asante
2024-03-28
Ik vond de service in Istanbul heel erg fijn! Dit geldt voor zowel vóór de operatie, tijdens de operatie en na de operatie. Ik heb gelukkig nergens last van gehad en de operatie is soepel verlopen. De chauffeurs, tolk en artsen hebben mij erg goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over het gehele proces tot het eindresultaat. Ik wil jullie hier graag voor bedanken! Zeer zeker een aanrader om bij Hairworld Istanbul de operatie te ondergaan voor de mensen die een haartransplantatie overwegen.
Huub Verdel
Huub Verdel
2024-03-27
Ik ben uitermate tevreden over de haartransplantatie die ik heb ondergaan. De service was uitstekend en de begeleiding was ook optimaal. Er wordt een volledig schema opgesteld voor de gehele behandeling. Alle mogelijke vragen die je hebt, staan in de bijgeleverde documentatie. Bovendien zijn er contactpersonen beschikbaar voor eventuele vragen. De operatie viel eigenlijk best mee, al had ik wel last van de verdovingen in mijn hoofd. Dit komt voornamelijk door mijn fobie voor spuiten. Het resultaat van de haarimplantaten is zeker indrukwekkend; ik heb nu een prachtige haarlijn. Na ongeveer een jaar zal het definitieve resultaat zichtbaar zijn.
Damir
Damir
2024-03-27
Het is inmiddels 3 weken geleden dat ik een haartransplantatie had gedaan en het hele traject (intake, consultatie in Utrecht, verblijf en behandeling in Turkije en nabehandeling) verliep zeer prettig en was goed geregeld. Ik heb me ten alle tijden op m’n gemak gevoelt dankzij het personeel die betrokken, vriendelijk en zorgzaam was.
Peter Meeuwsen
Peter Meeuwsen
2024-03-27
Hele goede service en werken super netjes
Baris S
Baris S
2024-03-27
Het is nu een week geleden sinds ik de haartransplantatie bij Hairworld Istanbul heb ondergaan, mijn ervaring was erg goed. Ik werd vanaf de luchthaven opgehaald door een Nederlands sprekende begeleider. In het ziekenhuis word je direct weer opgevangen door een andere Nederlands sprekende begeleider waardoor alles erg soepel en duidelijk verloopt. De dag van de behandeling is het ontbijt geregeld en het vervoer naar het ziekenhuis wacht op je in de lobby van het hotel. Aangekomen in het ziekenhuis word je natuurlijk weer goed begeleid en vriendelijk te woord gestaan door de specialisten die je gaan behandelen. De behandeling neemt een dag in beslag, hierna volgt een uitleg over de nazorg. Terug in het hotel word het avond eten netjes op de kamer bezorgd zodat u geen kant op hoeft te gaan na een toch wel ingrijpende dag. De laatste dag word het verband verwijderd, de wonden gecontroleerd en schoongemaakt na nog een korte uitleg ga je naar de luchthaven om weer terug naar huis te gaan. Het is erg fijn om continu begeleiding in het ziekenhuis te hebben die elke stap met u doorneemt en onduidelijkheden wegneemt. Nu een week later zie je het stapje voor stapje herstellen en kan ik niet wachten op het eindresultaat. UPDATE: Nu een jaar later is het eindresultaat behaald en ben ik er heel blij mee. Ik heb nu weer een hoofd vol haar. Ik heb veel geduld moeten hebben om het volledige resultaat te kunnen gaan zien maar dit was het waard. Hairworld Istanbul heeft mij het volledige jaar ondersteund en mij geholpen met vragen als dit nodig was. De afspraken die staan voor de controles zijn ook erg fijn, vriendelijk personeel en zij kunnen advies geven waar nodig. De CTS behandelingen die je bij de controles laat uitvoeren zijn ook een goede boost voor je haar en volledig pijnloos. Ik ben blij dat ik voor Hairworld Istanbul heb gekozen en ik raad hun ook zeker aan voor de mensen die ook een volle bos haar willen.
Boudewijn Van doorn
Boudewijn Van doorn
2024-03-25
Alles wordt perfect geregeld. Taxi staat altijd klaar om je van a naar b te brengen. Hotel perfect geregeld met ontbijt en roomservice. Ook na je behandeling een speciaal whatsapp nummer waar je al je vragen kunt stellen. Al met al een prettige ervaring. Nu afwachten wat het resultaat gaat worden
Koen Michon
Koen Michon
2024-03-21
2 weken geleden de operatie ondergaan. Service en behandeling is erg goed geregeld. Nu afwachten tot het uiteindelijke resultaat bereikt is..
Remi Wemmenhove
Remi Wemmenhove
2024-03-18
De before and after content zegt genoeg volgens mij; voor een haartransplantatie moet je bij Hairworld/Amsterdam hair institute zijn ;)

Vrijblijvende offerte ontvangen

Upload 3 foto’s en ontvang vrijblijvende beoordeling en offerte van de specialist. Na ontvangst van de offerte kunt u een vrijblijvend consult gesprek inplannen.

Call Now Button