Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Certificeringen & keurmerken van het ziekenhuis waar Hairworld mee samenwerkt voor uw haartransplantatie in Turkije.

Accreditatie door Joint Commission International

JCI is een organisatie die samenwerkt met zorgorganisaties, overheden en internationale ondersteunende partijen om strikte zorgnormen te promoten en oplossingen te leveren om topprestaties te bereiken.

ISO 9001 certificaat

Het geïntegreerde beheersysteem is een kwaliteitsmanagementsysteem dat ervoor zorgt dat aan de ISO 9001 2008-, ISO 14001 2004- en ISO 18001 2007-normen wordt voldaan. ISO 9001 2008: Kwaliteitsmanagementsysteem gericht op klantgerichtheid en continue verbetering.

ISO 18001 certificaat

ISO (OHSAS) 18001: Managementsysteem voor gezondheid en veiligheid op het werk; dit betreft een managementmodel dat voorziet in systematische controle op praktijken die de gezondheid en veiligheid van werknemers op de werkplek kunnen beïnvloeden.

ISO 14001 certificaat

ISO 14001: Milieumanagementsysteem: dit is een internationaal aanvaarde norm die bedrijven de noodzakelijke structuur biedt om de potentiële milieueffecten van de activiteiten die zij uitvoeren te beheersen, de milieuschade te minimaliseren en hen te helpen financiële voordelen te behalen door hun energieverbruik te verminderen.

GMP-certificaat

Het GMP-certificaat is aan ons verstrekt naar aanleiding van het resultaat van een audit van Farmaceutische en Medische Hulpmiddelen, uitgevoerd door het Agentschap, en wat aangeeft dat het centrum van onze huidige GMP (goede fabricagepraktijken, goede fabricagepraktijken) volledig aan de gestelde normen voldoet en dat ook de toegevoegde lijst met biologische producten in ons GMP-centrum kan worden geproduceerd.

TÜV keurmerk

Een TÜV keurmerk is een bevestiging dat u een product of dienst levert dat voldoet aan kwaliteitseisen, veilig en/of milieuverantwoord is. Kwaliteitskeurmerken, veiligheidskeurmerken en milieukeurmerken zijn dan ook de meest voorkomende vormen.

QHA Trent

QHA Trent is een onafhankelijke instelling, gevestigd in Engeland, die een holistische kijk heeft op het gezondheidssysteem en de nadruk legt op evidence-based praktijken.  De accreditatienormen van QHA Trent zijn zowel in het VK als internationaal geldig en geaccrediteerd door Isqua.

EATB

European Association of Tissue Banks/Stamcel productieOnze weefselbank is lid van de European Tissue Banks Association, die alle Europese weefselbanken omvat. Daarnaast is het ook de enige weefselbank in Turkije met alle benodigde certificaten.

Een ISO 9001 QMS

Een ISO 9001 QMS ondersteunt de doelen van een organisatie door de processen, procedures en verantwoordelijkheden te documenteren om zo aan het kwaliteitsbeleid te voldoen en de doelstellingen te halen. De ISO 9001:2015-norm is gebaseerd op acht principes voor kwaliteitsmanagement en definieert de manier waarop een organisatie werkt om aan de eisen van haar klanten en partners te voldoen:

De Nederlandse Haarstichting

De Nederlandse Haarstichting is een ANBI-geregistreerde goede doelen stichting zonder winstoogmerk. De Haarstichting is hét centrale medium voor alles met betrekking tot “haar”. De Haarstichting is momenteel zelfs de best bezochte goede doelen stichting van Nederland. Hairworld Istanbul draagt het keurmerk van de Nederlandse haarstichting.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating