Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Het verschil tussen FUE CT en de reguliere FUE

Soms worden er vergelijkingen getrokken tussen onze FUE CT techniek en andere technieken die momenteel in de markt worden aangeboden, zoals bijvoorbeeld de gewone standaard FUE techniek of FUE Saffier. Nu vinden wij het belangrijk dat u eerlijk en transparant wordt geïnformeerd.

Daarom lichten wij in dit artikel graag toe waarom de FUE CT techniek die wij al jaren gebruiken en waarmee wij inmiddels duizenden cliënten, waaronder BN’ers als Lange Frans, Najib Amhali, Huub Smit en vele anderen met groot succes hebben behandeld, de beste en meest efficiënte haartransplantatie techniek is die momenteel in de markt beschikbaar is. Dit doen wij uiteraard zonder daarbij een andere kliniek of behandelmethode in een slecht daglicht te willen plaatsen. Mooie verhalen zijn er genoeg! Liever laten wij de feiten voor zich spreken.

De FUE CT techniek die Hairworld Istanbul in 2015 introduceerde en sindsdien met veel succes heeft toegepast, is ontwikkeld naar aanleiding van uitgebreide studies onder 180 personen die een FUE transplantatie hadden ondergaan, maar waarvan bij een groot deel niet het gewenste resultaat was behaald. De vele hersteloperaties die Hairworld Istanbul bij deze personen uitvoerden leverden een aantal belangrijke inzichten op die leidden tot de ontwikkeling van de geheel vernieuwde FUE CT techniek. Hierbij zijn een aantal unieke succesfactoren te onderscheiden die er gezamenlijk voor zorgen dat de FUE CT techniek met kop en schouders uitsteekt boven de andere methoden die momenteel in de markt worden aangeboden.

Veelzijdig en krachtig door maatwerk
Een van de meest belangrijke in het oog springende succesfactoren is dat FUE CT in alle gevallen op 100% maatwerk berust. Wordt bij de gewone FUE techniek, en ook bij de meeste andere technieken, uitgegaan van een standaard werkwijze, binnen de FUE CT techniek is sprake van maar liefst 30 verschillende, unieke protocollen, die ontwikkeld werden naar aanleiding van de vele hersteloperaties die Hairworld Istanbul uitvoerde.

Elk van deze protocollen biedt een bewezen, trefzekere oplossing voor alle problemen die wij in de loop der tijd zijn tegengekomen, zoals hoofdhuidproblemen, zwakke donorharen, problemen met de bloedcirculatie van de hoofdhuid, een uitgeput donorgebied en de meest uiteenlopende andere gezondheidsproblemen. Ongeacht de situatie van onze cliënt zijn wij nu in staat om aan de hand van het juiste protocol een perfect daarop afgestemde behandeling uit te voeren, op maat en trefzeker.

En daarin gaan wij veel verder dan alle andere instituten. Dat mag wel blijken uit het feit dat wij zelfs in staat zijn hersteloperaties uit te voeren bij klanten die al drie of vier transplantaties achter de rug hadden en vaak ten einde raad waren.

Een sprekend voorbeeld hiervan is Edwin van Wooning, de directeur van de Nederlandse Haarstichting die, voor hij bij ons kwam, al vijf keer bij andere instituten was behandeld (3 x FUE techniek, 1 x haarstamcel en 1 x Acell). Ondanks al die behandelingen was hij nog steeds niet tevreden over het resultaat. Dat wisten wij met onze FUE CT techniek wel te bereiken. In een herstelbehandeling! Datzelfde geldt voor Najib Amhali die bij een ander instituut een haartransplantatie had ondergaan maar niet tevreden was over het eindresultaat. Dankzij een hersteloperatie met onze FUE CT techniek heeft Najib weer een volle haardos en is hij zeer gelukkig met het resultaat.

Voorts blijken de kracht en veelzijdigheid van de FUE CT techniek ook zeker uit het feit dat wij als enige in de markt met succes een groot aantal mensen met kroeshaar hebben behandeld, waaronder Ruud GullitSimone Kapel, Lorenzo Elstak en ook voetballer Royston Drenthe.

CTS: de sleutel tot een goede doorbloeding
Bij de eerder genoemde studies die onder 180 cliënten werden uitgevoerd bleek o.a. dat de tegenvallende resultaten van haartransplantaties vaak terug te voeren waren op een zwakke doorbloeding van de hoofdhuid.

Om dit probleem op te lossen ontwikkelden wij CTS, oftewel Circulation Treatment Stimulators, een unieke, uitgebalanceerde formule van specifieke vitaminen en mineralen die na de behandeling in de hoofdhuid worden ingebracht en die de doorbloeding stimuleren.

CTS is speciaal door en voor Hairworld Istanbul ontwikkeld op basis van een geheime formule waarvan alleen wij de samenstelling kennen. De werkzame stoffen in CTS worden in Europa uitsluitend voor Hairworld Istanbul geproduceerd en daarnaast heeft CTS een officieel injectable certificate dat alleen op naam van Hairworld Istanbul staat.

Dankzij de toepassing van CTS kunnen nu ook bij cliënten met een zwakke doorbloeding van de hoofdhuid goede resultaten worden behaald, terwijl CTS er ook voor zorgt dat de haaruitval van de bestaande haren worden afgeremd. Waarbij het succes van de behandeling natuurlijk mede wordt bepaald door de keuze van het juiste protocol dat tot in perfectie dient te worden uitgevoerd: van het oogsten van een zo groot mogelijk aantal multi-grafts met achterlating van zo minimaal mogelijke sporen, en het op de exact juiste diepte openen van de kanaaltjes waarin de geoogste grafts worden getransplanteerd, tot en met het vinden van de laag in de huid waar zich de sterkste bloedcirculatie bevindt, waarin de geïmplanteerde grafts een zo groot mogelijke kans hebben om optimaal aan te slaan en te groeien. Alles moet tot in perfectie worden uitgevoerd om zo het best haalbare resultaat voor onze cliënten te realiseren.

In een keer klaar
Een groot voordeel dat onze FUE CT techniek biedt is dat u in een keer klaar bent. De belangrijkste reden hiervoor is dat wij tot 70% multi-grafts oogsten, waardoor wij een optimale dichtheid kunnen realiseren van de getransplanteerde haren. En dat bepaalt het verschil. Want waar bij andere klinieken 3000 grafts gelijk staan aan slechts 3000 haren, staat hetzelfde aantal multi- grafts bij Hairworld Istanbul gelijk aan ruim 8000 haren. Tel uw winst maar uit!

Kennis en kunde staan centraal
Uiteindelijk valt of staat het succes van iedere methode bij de kennis en kunde van de mensen die deze uitvoeren. De haartransplantatie experts die bij Hairworld Istanbul werken maken zeker ook het verschil! Zij immers hebben zelf de FUE CT techniek ontwikkeld, en niemand is beter in staat die uit te voeren dan zij. Tijdens de duizenden operaties die zij inmiddels hebben uitgevoerd hebben zij de ervaring en skills opgebouwd die hen nu in staat stellen om voor onze cliënten keer op keer het best haalbare resultaat te realiseren. Dus ook voor u!


Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating