Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Wat is een haartransplantatie?

Met name mannen hebben al sinds mensenheugenis vaak te maken met een ongevraagd cadeautje van Moeder Natuur: erfelijke kaalheid.
Sommige mannen accepteren het verlies van hun haardos als een ‘fact of life’ en leren er mee leven’, maar voor velen van hen ligt dat anders. Die weigeren zich neer te leggen bij dit – in hun ogen – esthetische mankement. Voor die mannen is er nu gelukkig een geschikte oplossing: de haartransplantatie.

Bij een haartransplantatie worden vanuit een specifiek deel van het hoofd, ook wel het donorgebied genoemd, haarwortels, oftewel grafts chirurgisch geoogst, die vervolgens, ook weer door middel van een chirurgische ingreep, worden herverdeeld over de kalende delen van het hoofd.

Als donorgebied wordt altijd de haarkrans gebruikt, omdat de haarwortels die hieruit worden geoogst genetisch zo zijn voorgeprogrammeerd dat ze levenslang haar blijven produceren, ongeacht naar welke plek deze worden verplaatst.

Dankzij de moderne haarchirurgie is een leven lang een volle haardos zo niet langer een onbereikbare droom, maar een haalbare realiteit geworden.

De huidige markt voor haartransplantatie kent een breed aanbod aan mogelijkheden. Zo is er de door Hairworld Istanbul gevoerde FUE CT techniek en de FUE CT Stem Cell techniek, en daarnaast is er ook een FUE techniek, een FUE Saffier techniek en een FUT techniek. Op zich natuurlijk prachtig, al die opties, maar tegelijkertijd ook lastig. Want hoe kies je uit die wirwar van mogelijkheden de beste oplossing? Hoe vind je de kortste weg naar het beste resultaat?

De beste manier om dat te doen is door de verschillende methodes met elkaar te vergelijken. Om u daarbij te helpen hebben wij deze kort voor u omschreven. Zodat u zich snel een helder beeld kunt vormen van de onderlinge verschillen en voor- en nadelen.

Bekijk het overzicht van de verschillende technieken.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating