Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Waarom Hairworld Istanbul?

Als u zich er niet bij neerlegt om kaal te worden, is uw besluit om een haartransplantatie te willen ondergaan de eerste belangrijke stap. Nog belangrijker misschien is de beslissing waar u dat dan wil laten doen. Er zijn tal van aanbieders in de markt en allemaal beweren ze de beste oplossing in huis te hebben. Waarom is de keuze voor Hairworld Istanbul dan toch zonder enige twijfel de enige juiste?

Hopelijk bent u bij ons terechtgekomen door uitgebreid research te doen en alle verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. En hopelijk bent u bij uw beoordeling van wat al die partijen te bieden hebben uiterst kritisch en laat u zich geen verhalen op uw mouw spelden. Blijf vooral zo kritisch! Zeker ook als u ons beoordeelt. Als we zeggen dat we de beste oplossing bieden, wat wij ook doen, kijk dan goed naar de argumenten die we daar bij gebruiken, de bewijzen die we aanvoeren en profiteer van onze transparantie.

Wij zijn er trots op dat wij bekende Nederlanders als Najib Amhali, Lange Frans met succes hebben behandeld, en dat steeds meer BN’ers voor Hairworld Istanbul kiezen. Maar dat doen zij niet voor niets!

Zekerheid

De keuze voor Hairworld Istanbul is een keuze voor zekerheid van slagen. Al jarenlang passen wij als enige in de markt onze unieke FUE CT techniek toe, en behalen daarmee bewezen de beste resultaten in de markt. Een meting die in 2018-2019 werd uitgevoerd onder 684 door ons behandelde patiënten toonde aan dat wij een slagingspercentage realiseren van ruim 97%. Daarmee steekt de FUE CT techniek met kop en schouders uit boven de andere technieken in de markt waarmee veel lagere percentages worden behaald.

Maatwerk

Een belangrijke succesfactor van onze FUE CT techniek is het maatwerk dat wij leveren aan de hand van onze unieke protocollen. Elk protocol – het zijn er inmiddels maar liefst dertig in totaal – biedt een bewezen, trefzekere oplossing voor alle voorkomende situaties die wij in de loop van de tijd bij onze klanten tegenkwamen, zoals hoofdhuidproblemen, zwakke donorharen, problemen met de bloedcirculatie van de hoofdhuid, een uitgeput donorgebied en de meest uiteenlopende andere gezondheidsproblemen. Ongeacht uw situatie bieden wij u aan de hand van het juiste protocol een op uw persoonlijke situatie afgestemde behandeling, op maat en trefzeker.

Met het aanbieden van oplossingen op maat gaat Hairworld Istanbul veel verder dan alle andere instituten. Dat mag wel blijken uit het feit dat Hairworld Istanbul als enige in de markt met succes een groot aantal mensen met kroeshaar heeft behandeld, waaronder Simone Kapel en binnenkort ook voetballer Royston Drenthe.

Hersteloperaties
Het beste bewijs voor de kracht van de FUE CT techniek zijn zonder twijfel de hersteloperaties die Hairworld Istanbul uitvoert bij mensen die door andere instituten zijn behandeld en ontevreden waren over het resultaat. Zelfs klanten die al drie of vier transplantaties achter de rug hadden en vaak ten einde raad waren, hebben wij met succes kunnen behandelen.
Lees meer over hersteloperaties

In een keer klaar

Een groot voordeel dat onze FUE CT techniek biedt is dat u in een keer klaar bent. De belangrijkste reden hiervoor is dat wij tot 70% multi-grafts oogsten, waardoor wij een optimale dichtheid kunnen realiseren van de getransplanteerde haren. En dat bepaalt het verschil. Want waar bij andere klinieken 3000 grafts gelijk staan aan slechts 3000 haren, staat hetzelfde aantal (multi- grafts) bij Hairworld Istanbul gelijk aan ruim 8000 haren. Tel uw winst maar uit!

Nederlandssprekende begeleiding van begin tot eind

Als u eenmaal de keuze hebt gemaakt om uw haartransplantatie door Hairworld Istanbul te laten verzorgen, is alles er ons aan gelegen om uw behandeling zo efficiënt en soepel mogelijk voor u te laten verlopen. Dit doen wij door u van begin tot eind optimaal te begeleiden. Wij ondersteunen u bij de voorbereiding van uw reis naar Istanbul, ter plekke wordt u begeleid door een van onze 7 Nederlands sprekende medewerkers, en in de periode na de behandeling bent u verzekerd van complete en professionele nazorg die in Nederland wordt uitgevoerd door Nederlandse BIG-geregistreerde artsen.

De feiten spreken voor zich

Ongetwijfeld bent u bekend met de verhalen van BN’ers als Lange Frans, Najib Amhali en Mr Polska die hun ervaringen met Hairworld Istanbul deelden op tv. Wij zijn er trots op dat wij hen met succes konden behandelen. Maar net zo trots zijn wij op de resultaten die we hebben behaald met al die duizenden niet bekende mannen die u voorgingen in hun keuze voor Hairworld Istanbul.

Meer informatie

Wilt u meer informatie hebben over Hairworld Istanbul en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, vult u dan het aanvraagformulier in. Daarbij wordt u verzocht ons foto’s aan te leveren van de huidige situatie van uw haar (voor-, zij- en achteraanzicht), op basis waarvan wij een tijdelijke offerte voor u zullen samenstellen. Binnen twee dagen nadat u deze tijdelijke offerte per mail van ons hebt ontvangen, wordt u telefonisch door een van onze medewerkers benaderd en uitgenodigd voor een consult.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating