Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

De nazorg van Hairworld Istanbul: essentieel en compleet

Bij Hairworld Istanbul laten wij niets aan het toeval over. Niet voor, niet tijdens, maar zeker ook niet na de behandeling. Bij ons bent u verzekerd van complete en professionele nazorg.

 

ruud-gullit-haartransplantatie

Gedurende het gehele eerste jaar na de behandeling komt u in een traject waarin u nauwlettend en langdurig in de gaten wordt gehouden. Op deze manier kunnen wij de voortgang van uw herstel nauwkeurig volgen en zijn wij ook in staat om de resultaten van onze behandelingen nauwkeurig meetbaar te maken.

Check, check & double check
In de periode na de behandeling vinden er regelmatig controles plaats van de bloedcirculatie en het herstel van uw hoofdhuid en controleren we ook de geïmplanteerde grafts, zowel online als tijdens de CTS behandelingen die worden uitgevoerd door een BIG-geregistreerde arts.

Hieronder volgt een overzicht van de verschillende controlemomenten waar u mee te maken krijgt:

De 1e dag na de behandeling wordt u ’s ochtends, voordat u terug reist naar Nederland, in het ziekenhuis in Istanbul gecontroleerd. De bloedcirculatie van uw hoofdhuid en de geïmplanteerde grafts worden gecheckt en ook wordt de bandage die na de ingreep op uw achterhoofd is aangebracht verwijderd, en wordt het donorgebied ontsmet. Als u op dat moment vragen hebt, kunt u die stellen aan de Nederlandstalige begeleider die bij deze controle aanwezig is.

De eerste wassing van uw hoofdhuid vindt 3 dagen na de behandeling plaats. Hiervoor gebruikt u de lotion en de shampoo die u op de dag van de behandeling van ons hebt ontvangen en die u de eerste twee weken na de behandeling moet blijven gebruiken. U ontvangt van ons schriftelijke instructies en daarnaast ook een verwijzing naar een filmpje op Youtube waarop u precies kunt zien hoe u bij de wassingen te werk dient te gaan.

De 18e dag na de behandeling vindt er een online controle plaats. Deze voeren wij uit op basis van foto’s die u zelf maakt aan de hand van de instructies die u tegen die tijd van ons ontvangt.

Zoals u verderop kunt lezen, moeten al onze klanten minimaal twee maal een CTS-behandeling ondergaan. De eerste daarvan vindt plaats tussen de 4e en 6e week na de ingreep. Hierbij zal de arts die de CTS-behandeling uitvoert direct de bloedcirculatie en het herstel van uw hoofdhuid controleren.

De tweede CTS-behandeling dient tussen de 4e en de 6e maand na de behandeling te worden uitgevoerd. Ook hierbij vindt weer een controle plaats van uw hoofdhuid.

In de 6e maand na de behandeling voeren wij weer een online controle uit aan de hand van door u zelf gemaakte foto’s.

In de 9e maand, tenslotte, als alle getransplanteerde grafts haren hebben geproduceerd en deze ook een behoorlijke lengte hebben gekregen, vindt de beoordeling plaats van het definitieve eindresultaat, ook weer aan de hand van door u zelf gemaakte foto’s. Als u er prijs op stelt om het resultaat van uw behandeling door een van onze haartransplantatie experts te laten beoordelen, kunt u hiervoor uiteraard een afspraak met ons maken.

Let wel: het eindresultaat van de kruin kan pas definitief 12 maanden na de behandeling worden beoordeeld.

Ook moet u er rekening mee houden dat de geïmplanteerde haren pas na de 12e maand weer mogen worden geknipt. De reden hiervoor is dat de haren dan hun optimale dikte hebben bereikt en het eindresultaat goed kan worden beoordeeld. De eigen haren en de haren in het donorgebied mogen eventueel wel worden bijgeknipt, maar tot de 12e maand is het gebruik van een tondeuse niet toegestaan, omdat dit beschadiging van de hoofdhuid kan veroorzaken.

De aftercare-producten van Hairworld Istanbul: onmisbaar voor het best haalbare resultaat
Zoals eerder vermeld, ontvangt u op de dag van de behandeling een shampoo en een lotion die u gedurende de eerste twee weken na de behandeling dient te gebruiken en die ervoor zorgen dat de korstjes sneller van uw hoofdhuid verdwijnen.

Een week na de behandeling dient u te starten met de biologische FUE CT mineralen-kuur van Hairworld Istanbul. Deze kuur die erop gericht is uw bloedwaarden te optimaliseren, slikt u door tot en met de 12e maand na de behandeling, oftewel tot het moment waarop het eindresultaat van uw behandeling volledig zichtbaar is.

Vanaf de 18e dag start u met het gebruik van onze speciale FUE CT doorbloeding-stimulerende shampoo, en hiermee gaat u ook weer door tot het moment waarop het eindresultaat van uw haartransplantatie volledig zichtbaar is.

CTS voor een optimale doorbloeding en gezondere haren
Een belangrijk onderscheidend pluspunt van de FUE CT techniek is CTS, oftewel Circulation Treatment Stimulators. Dit is een unieke, uitgebalanceerde formule van specifieke biologische mineralen en stimulanten die na de behandeling in de juiste dosering in de hoofdhuid worden ingebracht en die de doorbloeding stimuleren.

CTS is speciaal door en voor Hairworld Istanbul ontwikkeld op basis van een geheime formule waarvan alleen wij de samenstelling kennen. De werkzame stoffen in CTS worden in Europa uitsluitend voor Hairworld Istanbul geproduceerd en daarnaast heeft CTS een officieel Europees injectable certificate dat alleen op naam van Hairworld Istanbul staat.

Om de haargroei extra te stimuleren moeten al onze klanten minimaal twee CTS-behandelingen ondergaan. Simpelweg omdat wij middels onze kliniek ervaring hebben vastgesteld dat ruim 70% van de patiënten die CTS ondergaat structureel nog gezondere haren krijgen. En daar is het ons en u per slot van rekening om te doen!

Meer informatie

Wilt meer informatie hebben over Hairworld Istanbul en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, vult u dan het aanvraagformulier in. Daarbij wordt u verzocht ons foto’s aan te leveren van de huidige situatie van uw haar (voor-, zij- en achteraanzicht), op basis waarvan wij een tijdelijke offerte voor u zullen samenstellen. Binnen twee dagen nadat u deze tijdelijke offerte per mail van ons hebt ontvangen, wordt u telefonisch door een van onze medewerkers benaderd en uitgenodigd voor een consult.


Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating