Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Haartransplantatie vrouwen

Voor iedereen die dat wenst moet het mogelijk zijn om een geslaagde haartransplantatie te krijgen. En daarom hebben wij alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat een succesvolle haartransplantatie voor vrouwen mogelijk is, ongeacht de situatie.

 

Kaalheid bij mannen is gewoonlijk een erfelijke aandoening die in gang wordt gezet door het DHT-(Dihydrotestosteron) hormoon dat ervoor zorgt dat de mannelijke haarfollikels afzwakken, steeds dunnere haren gaan produceren en uiteindelijk zelfs afsterven.

Bij vrouwen die kaal worden speelt het DHT-hormoon een veel beperktere rol. Bij hen is er veelal sprake van geheel andere oorzaken, zoals bijvoorbeeld schildklierproblemen, hormonale problemen tijdens en na de zwangerschap, een tekort aan ijzer, bloedarmoede of een slechte doorbloeding van de hoofdhuid.

Een passende oplossing
Voor iedereen die dat wenst moet het mogelijk zijn om een geslaagde haartransplantatie te krijgen. Daarvoor maken wij ons bij Hairworld Istanbul hard! En daarom hebben wij alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat wij met onze FUE CT techniek ook in staat zijn om voor vrouwen, ongeacht hun individuele situatie, een passende oplossing te bieden.

Om een geslaagde haartransplantatie voor vrouwen te bereiken hebben wij vele uitgebreide onderzoeken verricht naar de oorzaken van kaalheid bij vrouwen, waarbij alle voorkomende problemen, dus niet alleen de eerder hierboven genoemde, de revue passeerden. Zo werden bijvoorbeeld ook vrouwen onderzocht die chemotherapie hadden gehad en daardoor dunner haar hadden gekregen of zelfs geheel kaal waren geworden.

Naast dit is er ook onderzoek gedaan bij donkere vrouwen met kroeshaar, omdat dit type haar bij haartransplantaties een fiks aantal uitdagingen biedt en een specifieke benadering vergt.

Op maat en trefzeker
De verschillende door ons uitgevoerde studies hebben er inmiddels toe geleid dat Hairworld Istanbul zeer veel kennis en ervaring heeft opgebouwd rond haartransplantaties voor vrouwen. Hierdoor waren wij in staat diverse verschillende, unieke protocollen te ontwikkelen, die stuk voor stuk trefzekere oplossingen bieden voor de verschillende problemen die wij bij vrouwen zijn tegengekomen.

Met als resultaat dat u er nu van uit kunt gaan dat wij, ongeacht uw situatie, altijd het juiste protocol zullen selecteren en aan de hand daarvan een perfecte op uw specifieke behoefte afgestemde behandeling zullen uitvoeren, op maat en trefzeker.

Succesfactoren haartransplantatie voor vrouwen

Binnen de verschillende door ons gehanteerde protocollen zijn een aantal succesfactoren bepalend voor het hoge slagingspercentage dat wij met onze FUE CT techniek halen en dat maar liefst 90% bedraagt, terwijl onze kliniek ervaring aangeeft dat met de standaard FUE techniek een slagingspercentage van hooguit 50% wordt gehaald.

CTS
Een van deze succesfactoren is onze revolutionaire CTS-behandeling, oftewel Circulation Treatment Stimulators, een unieke, uitgebalanceerde formule van specifieke biologische mineralen en stimulanten die na de behandeling in de juiste dosering in de hoofdhuid worden ingebracht en die de doorbloeding van de hoofdhuid stimuleren.

Door de CTS behandeling krijgen de geïmplanteerde grafts meer voeding zodat ze zich beter kunnen ontwikkelen, terwijl CTS er ook voor zorgt dat de haaruitval van bestaande haren wordt afgeremd. Vrouwen die bij ons een haartransplantatie ondergaan moeten in het traject na de ingreep minimaal drie CTS-behandelingen ondergaan.

De biologische FUE CT mineralen-kuur
De CTS-behandeling wordt verder ondersteund door een ander essentieel onderdeel van de aftercare van Hairworld Istanbul, namelijk onze biologische FUE CT mineralen-kuur die erop gericht is de bloedwaarden te optimaliseren. Deze kuur wordt een week na de behandeling gestart en voortgezet tot en met de 12e maand na de behandeling, oftewel tot het moment waarop het eindresultaat van de behandeling volledig zichtbaar is.

Het levende bewijs

Maar genoeg mooie woorden nu! Tijd om ook de feiten voor zich te laten spreken. Kijkt u bijvoorbeeld naar de reportages over de behandelingen van Simone Kapel en Marion van Kampen.

Zij, en al die andere duizenden bekende en minder bekende mensen van over de hele wereld die we inmiddels gelukkig hebben gemaakt met weer een volle haardos vormen het levende bewijs van de kracht van onze unieke FUE CT techniek. Waarmee we er keer op keer in slagen onze cliënten de kortste weg naar het beste resultaat te laten bewandelen. Dus ook u!

Meer informatie
Wilt meer informatie hebben over een haartransplantatie voor vrouwen bij Hairworld Istanbul, haartransplantatie prijzen en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, vult u dan het geheel vrijblijvende aanvraagformulier in. Daarbij wordt u verzocht ons foto’s aan te leveren van de huidige situatie van uw haar (voor-, zij- en achteraanzicht), op basis waarvan wij een tijdelijke offerte voor u zullen samenstellen. Binnen twee dagen nadat u deze tijdelijke offerte per mail van ons hebt ontvangen, wordt u telefonisch door een van onze medewerkers benaderd en uitgenodigd voor een consult.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating