Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.9 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Haartransplantatie kroeshaar

Het uitvoeren van haartransplantaties met kroeshaar brengt een aantal fikse uitdagingen met zich mee. Door onze jarenlange ervaring hebben we een uniek FUE CT kroeshaar protocol ontwikkeld waarmee het transplanteren van kroeshaar, in tegenstelling tot andere technieken, voor ons geen uitdaging meer is! Ruim 1.200 kroeshaar cliënten zijn al met succes behandeld!

Daarnaast kunnen andere genetische factoren, zoals een harde en vettige hoofdhuid, een bemoeilijkende rol spelen, evenals het feit dat de wortels van kroeshaar voor hun ontwikkeling sterk afhankelijk zijn van een goede doorbloeding van de hoofdhuid.

Wanneer de betreffende persoon al eerder een transplantatie heeft ondergaan kan de hoofdhuid daardoor ruw geworden zijn, wat het resultaat van de transplantatie ook weer negatief kan beïnvloeden. Al met al zijn er voldoende redenen waarom de meeste instituten liever niet eens beginnen aan dit soort transplantaties. En als ze het al doen, behalen ze vaak tegenvallende resultaten.

Hairworld Istanbul zou Hairworld Istanbul niet zijn als wij met onze unieke FUE CT techniek niet ook voor mensen met kroeshaar een passende oplossing zouden kunnen bieden. Wij gaan er immers prat op dat wij voor iedereen die dat wenst het mogelijk willen maken om een geslaagde haartransplantatie te krijgen!

Nu kunnen wij u natuurlijk prachtige verhalen vertellen, maar liever laten wij de feiten voor zich spreken. Kijkt u bijvoorbeeld naar de reportages over de behandelingen van BN’ers als Royston Drenthe, Ruud Gullit, Lorenzo Elstak en Simone Kapel. Zij, en al die andere minder bekende mensen van over de hele wereld die we inmiddels gelukkig hebben gemaakt met weer een volle haardos vormen het levende bewijs van onze geslaagde aanpak, die gefundeerd is op een aantal bewezen succesfactoren.

 

Ten eerste beschikken onze haartransplantatie experts over de benodigde specialistische skills en technieken die benodigd zijn om bij mensen met kroeshaar grafts zo te oogsten en implanteren, dat deze niet worden beschadigd en in nagenoeg alle gevallen weer gezonde, sterke haren kunnen gaan produceren.

Bij het oogsten van grafts halen wij met onze FUE CT haartransplantatie bij mensen met kroeshaar een succespercentage van maar liefst rond de 98%, terwijl onze kliniek ervaring aantoont dat het slagingspercentage bij andere haartransplantatietechnieken onder de 50% ligt. Dat wij zoveel mensen gelukkig kunnen maken met onze behandelingen is iets waar we best trots op zijn. En dat steken we dan ook niet onder stoelen of banken!

 

Ten tweede zetten wij bij onze FUE CT methode een aantal technieken in die ervoor zorgen dat de doorbloeding en de conditie van de hoofdhuid tijdens en na de behandeling optimaal worden verbeterd. Dit is met name bij mensen met kroeshaar van belang, omdat dit type haar sterke wortels heeft, die voor hun ontwikkeling extra afhankelijk zijn van een goede bloedcirculatie.

Een van die technieken is CTS, oftewel Circulation Treatment Stimulators. Dit is een unieke, uitgebalanceerde formule van specifieke biologische mineralen en stimulanten die na de behandeling in de juiste dosering in de hoofdhuid worden ingebracht en die de doorbloeding stimuleren. Mensen met kroeshaar moeten in het traject na hun haartransplantatie minimaal drie CTS-behandelingen ondergaan.

Een ander essentieel onderdeel van de aftercare van Hairworld Istanbul is onze biologische FUE CT mineralen-kuur die erop gericht is de bloedwaarden te optimaliseren. Deze kuur wordt een week na de behandeling gestart en voortgezet tot en met de 12e maand na de behandeling, oftewel tot het moment waarop het eindresultaat van de behandeling volledig zichtbaar is.

 

Meer informatie

Wilt meer informatie hebben over Hairworld Istanbul, haartransplantatie kosten en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, vult u dan het vrijblijvende aanvraagformulier in. Daarbij wordt u verzocht ons foto’s aan te leveren van de huidige situatie van uw haar (voor-, zij- en achteraanzicht), op basis waarvan wij een tijdelijke offerte voor u zullen samenstellen. Binnen twee dagen nadat u deze tijdelijke offerte per mail van ons hebt ontvangen, wordt u telefonisch door een van onze medewerkers benaderd en uitgenodigd voor een consult.

 


Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating