Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Haartransplantatie kosten

U bent zich aan het oriënteren op de kosten van een haartransplantatie. Om een goede, weloverwogen keuze te maken is het belangrijk dat u kiest voor een gerenommeerde kliniek met bewezen techniek en hoog slagingspercentage, omdat u in 1 keer het maximale resultaat wilt behalen. Natuurlijk tegen een zo scherp mogelijk tarief. 

Kwaliteit vertaalt zich in de kosten

De haartransplantatie kosten in Turkije liggen tussen de 2.000 EUR en 10.000 EUR. Binnen deze range zijn de tarieven van Hairworld Istanbul concurrerend en de laatste vijf jaren ongewijzigd gebleven. Klinieken die te lage tarieven berekenen zullen ongetwijfeld hun best doen om uw behandeling te laten slagen. Maar dergelijke instituten moeten winst genereren en zullen dit doen door zoveel mogelijk standaard behandelingen in een kort tijdsbestek uit te voeren, soms 10 tot 40 per dag in wisselende samenstelling waardoor de kwaliteit verschilt en resultaten kunnen tegenvallen. Hairworld Istanbul neemt de tijd voor uw behandeling en voert een beperkt aantal kwalitatieve maatwerk behandelingen per dag uit. 

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk de ervaringen van onze cliënten. 

De voordelen van onze zelfontwikkelde FUE CT techniek

Hairworld Istanbul is de enige kliniek met FUE CT haartransplantatie techniek. De FUE CT techniek berust in alle gevallen op 100% maatwerk. Wordt bij de reguliere FUE, FUE Saffier, DHI en andere haartransplantatie technieken uitgegaan van een standaard werkwijze, binnen de FUE CT techniek is sprake van maar liefst 30 verschillende, unieke op maat protocollen waardoor elke cliënt op de meest effectieve wijze wordt behandeld.

De FUE CT techniek:

  • Is een unieke haartransplantatie techniek die door specialisten van Hairworld Istanbul met ruim 16 jaar ervaring is ontwikkeld
  • Heeft een aantoonbaar slagingspercentage van 97%
  • Berust op 100% maatwerk met unieke maatwerk protocollen
  • Oogst voornamelijk multi-grafts met 2, 3 of 4 haren (reguliere haartransplantatie technieken grotendeels single grafts)
  • Geeft ca. 2 tot 2.5 keer meer dichtheid dan reguliere haartransplantatie technieken
  • Behaalt een goed eindresultaat resultaat in combinatie met ons unieke nazorgtraject (CTS behandeling)
  • Wordt slechts een beperkt aantal keer per dag door onze specialisten uitgevoerd
  • Wordt uitgevoerd in een A-Klasse ziekenhuis met JCI-keurmerk dat aan de allerhoogste kwaliteits– en veiligheidseisen voldoet.

Voor een persoonlijk advies over de mogelijkheden en kosten kunt u een vrijblijvend consult aanvragen. Onderaan de pagina vindt u een indicatie van onze haartransplantatie kosten.

Indicatie van de FUE CT haartransplantatie kosten:

Aantal grafts Prijs Korting Netto prijs
tot 900 €3000,- 0% €3000,-
1000 – 1400 €4500,- 10% €4050,-
1600 – 1900 €5000,- 10% €4500,-
2100 – 2400 €5500,- 15% €4675,-
2600 – 2900 €6000,- 15% €5100,-
3100 – 3400 €7000,- 20% €5600,-
3600 – 3900 €8000,- 20% €6400,-
4100 – 4400 €9000,- 20% €7200,-
4600 – 5000 €10.000,- 20% €8000,-

Haartransplantatie prijzen zijn inclusief:

2 nachten verblijf in 5 sterren luxueus hotel met 2x ontbijt (op behandel- en vertrekdag), lunch (op behandeldag) en diner op kamer (op behandeldag) , V.I.P. airport transfer, Nederlandssprekende begeleiding (ook in de operatiekamer), medicatie pakket, nazorg pakket voor de eerste 18 dagen en controle(s) in Nederland door de BIG geregistreerde Nederlandse artsen.

Haartransplantatie prijzen zijn exclusief:

Vliegticket, CT Exclusive nazorg producten (voor cliënten beschikbaar in voordeelpakketten), CTS behandelingen (incl. 200 euro cliënt korting, 295 per behandeling).

Over de kliniek

Kiest u voor Hairworld Istanbul, dan kiest u voor de hoogste standaarden op het gebied van professionaliteit, kwaliteit en veiligheid. Hairworld Istanbul voert al haar operaties uit in een A-Klasse ziekenhuis met JCI-keurmerk dat aan de allerhoogste kwaliteits– en veiligheidseisen voldoet. Onze kliniek heeft ruim 16 jaar ervaring en is opgericht door Tricholoog en CEO Yilmaz Kahraman. Met onze unieke FUE CT techniek behalen we een aantoonbaar slagingspercentage van 97% na één enkele behandeling.  

Een team van experts

Het team van Hairworld Istanbul bestaat uit onze FUE CT haartransplantatie experts met ruim 16 jaar ervaring. In tegenstelling tot andere klinieken werken zij in een vast team en voeren zij een beperkt aantal behandelingen per dag uit. Daarnaast hebben zij de meeste ervaring met onze unieke FUE CT haartransplantatie techniek, waardoor alle behandelingen met maximale zorg voor het donorgebied worden uitgevoerd. De ervaring van onze haartransplantatie experts staan er borg voor dat de oogsting van uw haarwortels uiterst zorgvuldig en nauwkeurig wordt uitgevoerd. Zodat de omliggende haren niet beschadigd worden en er na de transplantatie ook op uw achterhoofd sprake blijft van een optimaal dekkende verdeling van het haar. 

Hoge klanttevredenheid

Cliënten geven ons gemiddeld een 9.7 in onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken zoals Kiyoh en Google Reviews.  

Nederlandssprekende begeleiding

Tijdens de behandeling zijn onze Nederlandse begeleiders aanwezig in de operatiekamers.  

Specialistische voor- en nazorg

De voor- en nazorg wordt gegeven in onze kliniek in Nederland door onze Tricholoog en FUE CT nazorg specialisten. Gedurende uw herstel kunt u 3 kosteloze controle afspraken inplannen. Daarnaast ontvangen onze cliënten korting op onze CTS nazorg behandelingen. Dit zijn unieke, uitgebalanceerde formules van specifieke biologische stimulanten en mineralen die na de behandeling in de hoofdhuid worden ingebracht en die de doorbloeding optimaliseren en de haarzakjes versterken. Deze behandelingen kunt u combineren met een PRP behandeling. Dit is een haar-behandelmethode die wordt toegepast om extra haaruitval tegen te gaan, volume te herstellen of om nieuw haar te laten groeien op de hoofdhuid waar de transplantatie heeft plaatsgevonden. 

De juiste certificeringen

Hairworld Istanbul voert alle operaties in Istanbul uit in een A-Klasse ziekenhuis met JCI-keurmerk en tal van andere certificeringen dat aan de allerhoogste kwaliteits– en veiligheidseisen voldoet en waar wij beschikken over de meest geavanceerde state-of-the art apparatuur en faciliteiten. 

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Voor de voordeligste oplossing in de markt moet u niet bij ons zijn, daarover zijn we eerlijk. Bij Hairworld Istanbul bieden we concurrerende tarieven, zonder te strepen in kwaliteit en resultaat. 

Mogelijkheden voor financiering

Kun je een haartransplantatie financiering aanvragen of afsluiten? De kosten van een haartransplantatie zijn soms net iets meer dan dat je beschikbaar hebt. Het financieren van cosmetische behandeling is niet vreemd en iets waar verschillende kredietverstrekkers zich in hebben gespecialiseerd. Of een haartransplantatie financiering mogelijk is, hangt af van je persoonlijke en financiële omstandigheden. Cosmetic Finance is een externe partij die regelmatig financieringen voor cliënten mogelijk heeft gemaakt. 

 


Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating