Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

DE FUE  CT BEHANDELING

Als niet minder dan een life changer, zo ervaren de meeste mannen hun haartransplantatie bij Hairworld Istanbul.

’s Ochtends voor de spiegel staan en dan weer kunnen genieten van de aanblik van een volle haardos en een strak kapsel is telkens opnieuw een prachtig begin van de dag!

 

Wanneer u eenmaal besloten heeft om afstand te nemen van uw kalende hoofd en, zoals vele duizenden mannen voor u, hebt gekozen voor de unieke FUE CT techniek van Hairworld Istanbul, zal ook voor u op een bepaald moment de spannende dag aanbreken waarop de behandeling eindelijk zal plaatsvinden en u uw kalende tijdperk definitief zult kunnen afsluiten.

In dit artikel beschrijven wij hoe uw behandeling dan in zijn werk zal gaan, vanaf het eerste intake-gesprek en de dag waarop de feitelijke ingreep plaatsvindt tot en met het moment waarop u – daags na de ingreep – weer op het vliegveld wordt afgeleverd.

De intake

Door de vele positieve berichten die u in de media over Hairworld Istanbul hebt gezien of gelezen, wilt u meer te weten komen over de FUE CT techniek en wilt u met name weten wat Hairworld Istanbul voor u kan doen. Het enige dat u dan hoeft te doen is zich aanmelden door middel van het contactformulier.

Daarbij wordt u verzocht ons foto’s aan te leveren van de huidige situatie van uw haar (voor-, zij- en achteraanzicht), op basis waarvan wij een tijdelijke offerte voor u zullen samenstellen. Binnen twee dagen nadat u deze tijdelijke offerte per mail van ons hebt ontvangen, wordt u telefonisch door een van onze medewerkers benaderd en uitgenodigd voor een consult: de intake.

De intake vindt plaats op het kantoor van Hairworld Istanbul in Vlaardingen. Hier wordt u ontvangen door een haartransplantatie expert die uw wensen met u doorneemt en die vervolgens, op basis van uw individuele situatie de mogelijkheden met u bespreekt.

De expert beoordeelt uw donorgebied en bepaalt het aantal grafts dat daaruit geoogst kan worden. Belangrijk voor u om daarbij te weten is dat de experts van Hairworld Istanbul altijd voor het maximaal haalbare resultaat gaan. Inmiddels hebben zij zoveel ervaring opgebouwd dat hun inschatting van uw individuele situatie uiterst reëel is, en dat het uiteindelijk behaalde resultaat daar ook minimaal mee zal overeenkomen. Het geschatte aantal te oogsten grafts wordt altijd minimaal gehaald en ook de ingeschatte dichtheid en mate van bedekking zijn realistisch.

Ook belangrijk om te weten is dat de haartransplantatie experts van Hairworld Istanbul de focus leggen op het oogsten van zoveel mogelijk multi-grafts, oftewel haarwortels die twee tot vier haren bevatten. Het zijn deze grafts die uiteindelijk zorgen voor de dichtheid van de geïmplanteerde haren en dat is direct ook de reden waarom Hairworld Istanbul er prat op gaat dat bij de FUE CT techniek wordt uitgegaan van oogsting van zoveel mogelijk (minimaal 70%) multi-grafts.

Onze kliniek ervaring is dat bij andere instituten dat percentage rond de 30 ligt. Het verschil in uiteindelijk getransplanteerde haren loopt daarbij al snel in de duizenden. En die aantallen bepalen uiteindelijk het verschil tussen een volle haardos of een tegenvallend resultaat.

De definitieve offerte

In vervolg op het intake-gesprek stelt de haartransplantatie expert een definitieve offerte en prijsopgave samen. Hierin vindt u naast de haartransplantatie kosten, die gebaseerd zijn op het ingeschatte aantal te transplanteren grafts, uitgebreide informatie over Hairworld Istanbul, onze werkwijze, de kenmerken van onze unieke FUE CT techniek en daarnaast ook een aantal documenten die richtlijnen bevatten die u voor en na de ingreep in acht dient te nemen.

Wanneer u uw akkoord hebt gegeven op de offerte, wordt de datum voor uw behandeling in overleg met u ingepland, en kunt u zich alvast gaan verheugen op uw nieuwe volle haardos. Een fantastisch vooruitzicht!

Voorbereiding

In de aanloop naar de behandeling zal Hairworld Istanbul u zorgvuldig begeleiden en u ruimschoots op tijd informeren over alle belangrijke aspecten rond uw reis naar Istanbul waar de behandeling zal plaatsvinden. Ook wordt u nog eens herinnerd aan de richtlijnen die u voor de ingreep in acht dient te nemen.

De vlucht naar Istanbul, die u zelf betaalt, kan door Hairworld Istanbul voor u worden geboekt, maar als u dat liever zelf doet, staat dat u natuurlijk vrij.

Hairworld Istanbul regelt en betaalt verder alles: het hotel en de maaltijden die u daar gedurende uw verblijf krijgt, maar ook alle taxiritten: van het vliegveld naar het hotel en vice versa en ook de diverse ritten van het hotel naar het ziekenhuis en weer terug. Alleen de kosten van de minibar en andere extra’s die u eventueel in het hotel bestelt, zijn voor uw eigen rekening.

De behandeling

De dag voor de behandeling vliegt u naar Istanbul, waar u van het vliegveld wordt opgehaald door een Nederlandssprekende medewerker van Hairworld Istanbul. Die begeleidt u naar de taxi die u eerst naar het ziekenhuis brengt, waar wat bloed wordt afgenomen (routinecheck conform richtlijnen van het ziekenhuis), en die u daarna naar het hotel brengt, waar u de komende dagen gaat verblijven.

En dan is de ochtend van de behandeling eindelijk aangebroken! Tijdens het scheren werpt u een laatste blik in de spiegel en neemt u afscheid van de kalende delen van uw hoofd. U geniet van een stevig ontbijt dat door de Roomservice op uw kamer wordt gebracht, en dan kan het avontuur beginnen!

Rond 9:00 uur wordt u door de taxi opgehaald bij het hotel en naar het ziekenhuis gebracht. Daar wordt u opgewacht door de Nederlandssprekende medewerker van Hairworld Istanbul die u gedurende de gehele verdere dag zal begeleiden. Hij legt u precies uit hoe de dag er zal gaan uitzien (dat zal hij gedurende de verdere dag regelmatig blijven doen). Hierna wordt eerst uw hoofdhuid geschoren, en worden er foto’s genomen van de uitgangssituatie van uw haar. Daarna wordt u naar de behandelkamer begeleid.

De ingreep

In de behandelkamer maakt u kennis met de haartransplantatie experts die uw behandeling gaan uitvoeren. Daaraan voorafgaand nemen zij nog een keer uitvoerig de geplande haartransplantatie met u door. Het donorgebied wordt uitvoerig gecontroleerd en bekeken, en op basis van de eerder gemaakte foto’s worden de te behandelen delen van uw hoofd ingetekend, waarbij ook de aantallen grafts worden aangegeven die in elk afzonderlijk deel zullen worden geïmplanteerd. Daarbij wordt in dit stadium ook bedacht hoe de exacte verdeling tussen single, double, triple en quadruple grafts zal plaatsvinden, met als uiteindelijk doel een optimale dichtheid en maximaal effectief visueel eindresultaat.

Vervolgens wordt uw donorgebied verdoofd, en wordt er zorgvuldig gecheckt of de verdoving 100% werkt. Daarna starten de haartransplantatie experts met het oogsten van de grafts, een tijdrovende klus die een aantal uren in beslag neemt. Tijd die u kunt doorbrengen met heerlijke mijmeringen over uw straks weer volle haardos en alle geweldige kapsels die u weer zult kunnen dragen! Tijdens deze fase van de behandeling loopt de Nederlandssprekende begeleider regelmatig even de behandelkamer binnen om bij u te informeren of alles naar wens verloopt. Niets wordt aan het toeval overgelaten, u wordt optimaal verzorgd.

Voor u het weet zijn alle grafts geoogst en is het tijd om te lunchen. In de tussentijd tellen en verdelen de haartransplantatie experts die bij uw behandeling betrokken zijn de geoogste grafts, en verdelen die in single, double, triple en quadruple grafts.

Nadat u te horen hebt gekregen wat de oogst inhoudt, waarbij u er gewoonlijk van mag uitgaan dat de bij de intake geschatte aantallen minimaal gehaald zijn, kan worden gestart met het vervolg van de behandeling: het implanteren van de geoogste haarwortels.

Eerst worden de te behandelen delen van uw hoofd weer verdoofd, en pas als is vastgesteld dat de verdoving 100% werkt, starten de haartransplantatie experts met het boren van de kanaaltjes waarin later de grafts worden geplaatst. Daarbij volgen ze exact het plan dat tijdens de intake is opgesteld en dat de ochtend van de behandeling nog eens met u is doorgenomen. Ook deze klus neemt enige tijd in beslag, waarbij u afwisselend de muziekclips kunt bekijken op het scherm boven u en uw ogen kunt sluiten en wegdromen, met visioenen van uw nieuwe haar.

En dan zijn na verloop van tijd alle grafts geplaatst en bent u klaar! Eerst worden er nog foto’s gemaakt van het eindresultaat van de behandeling en daarna overhandigt uw begeleider u de medicijnen die u de komende dagen zult moeten innemen en neemt hij ook kort de richtlijnen met u door die u na de behandeling in acht moet nemen. Deze ontvangt u overigens ook per mail en via whatsapp, zodat u altijd direct toegang hebt tot de betreffende informatie.

Ook ontvangt u de lotion en de shampoo waarmee u de eerste weken na de behandeling de behandelde delen van uw hoofd kunt wassen, waarbij ook weer instructies worden gegeven over de manier waarop u de wassing precies moet verrichten.

Per taxi wordt u dan tenslotte naar het hotel teruggebracht, waar u kunt uitrusten en even kunt bijkomen van deze toch wel spannende dag, waarin er zoveel voor u veranderde.

De dag na de behandeling

De ochtend na de behandeling wordt u rond 09:00 uur weer opgehaald door de taxi die u naar het ziekenhuis brengt. Daar wordt u afgewacht door uw Nederlandstalige begeleider die u begeleidt naar de ruimte waar de bandage, die na de behandeling op uw donorgebied is aangebracht, wordt verwijderd. Hierna wordt uw donorgebied ontsmet. Als dat gebeurd is, bent u klaar en brengt de taxi u weer terug naar het hotel.

Na uw terugkeer in het hotel hebt u daar nog een paar uur om wat uit te rusten, waarna de taxi u opnieuw ophaalt en naar het vliegveld brengt, en de terugreis naar Nederland kan beginnen.

Hierna is het slechts nog een kwestie van geduld hebben: na een jaar zal het volledige resultaat van uw behandeling zichtbaar zijn. En zult u net als al die duizenden mannen die u voorgingen dagelijks het plezier kunnen ervaren van een weer volle haardos. Hoe mooi is dat vooruitzicht! Liever een haartransplantatie Amsterdam in eigen land? Bekijk de mogelijkheden bij ons dochterbedrijf AHI.


Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating