Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Alles over onze haartransplantatie.

De FUE CT techniek van Hairworld Istanbul steekt qua klanttevredenheid met kop en schouders boven alle andere haartransplantatie methodes in de markt uit. Met als voornaamste uitgangspunten: 100% maatwerk, een schat aan ervaring en uiterst gespecialiseerde kennis van zaken.

Dé kracht van de FUE CT haartransplantatie

Wilt u maatwerk, kwaliteit en gegarandeerd resultaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom Hairworld Istanbul?

Als u zich er niet bij neerlegt om kaal te worden is uw besluit om een haartransplantatie te willen ondergaan de eerste belangrijke stap. Nog belangrijker misschien is de beslissing waar u dat dan wil laten doen. Er zijn tal van aanbieders in de markt en allemaal beweren ze de beste oplossing in huis te hebben. Waarom is de keuze voor Hairworld Istanbul dan toch zonder enige twijfel de enige juiste.

Lees meer over waarom Hairworld Istanbul

Het verschil tussen de reguliere FUE en de FUE CT.

Soms worden er vergelijkingen getrokken tussen onze FUE CT techniek en andere technieken die momenteel in de markt worden aangeboden, zoals bijvoorbeeld de gewone standaard FUE techniek of FUE Saffier. Nu vinden wij het belangrijk dat u eerlijk en transparant wordt geïnformeerd.

Daarom lichten wij in dit artikel graag toe waarom de FUE CT techniek die wij al jaren gebruiken en waarmee wij inmiddels duizenden cliënten met groot succes hebben behandeld, de beste en meest efficiënte haartransplantatie techniek is die momenteel in de markt beschikbaar is.

97% slagingspercentage

Met een aantoonbaar slagingspercentage van 97% geven cliënten ons een 9.8 gemiddeld in 400+ klantbeoordelingen.

Ruim 17 ervaring

Hairworld Istanbul heeft al ruim 17 jaar ervaring en al meer dan 10.000 haartransplantaties uitgevoerd.

Eigen techniek

Hairworld Istanbul voert als enige kliniek ter wereld de innovatieve FUE CT haartransplantatie uit.

DE FUE CT BEHANDELING

Wanneer u eenmaal besloten heeft om afstand te nemen van uw kalende hoofd en, zoals vele duizenden mannen voor u, hebt gekozen voor de unieke FUE CT techniek van Hairworld Istanbul, zal ook voor u op een bepaald moment de spannende dag aanbreken waarop de behandeling eindelijk zal plaatsvinden en u uw kalende tijdperk definitief zult kunnen afsluiten.

In dit artikel beschrijven wij hoe uw behandeling dan in zijn werk zal gaan, vanaf het eerste intake-gesprek en de dag waarop de feitelijke ingreep plaatsvindt tot en met het moment waarop u – daags na de ingreep – weer op het vliegveld wordt afgeleverd.

Wat zijn de kosten van een haartransplantatie?

 

cts-behandeling-haar

CTS, de ultieme nazorg op het gebied van haartransplantaties

Gedurende het gehele eerste jaar na de behandeling komt u in een traject waarin u nauwlettend en langdurig in de gaten wordt gehouden. Op deze manier kunnen wij de voortgang van uw herstel nauwkeurig volgen en zijn wij ook in staat om de resultaten van onze behandelingen nauwkeurig meetbaar te maken.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating