Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.6 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 10.000+ operaties 97% slagingspercentage
NL EN

Nadir Touzani

Freestyle-voetballer Soufiane Touzani bezocht Hairworld Istanbul voor een openhartig gesprek over de mogelijkheden van onze FUE CT haartransplantatie voor zijn neef: Nadir Touzani.

Freestyle-voetballer Soufiane Touzani bezocht Hairworld Istanbul met zijn neef (Nadir Touzani) voor een openhartig gesprek over de mogelijkheden van een FUE CT haartransplantatie. Samen hebben zij veel research gedaan om een weloverwogen keuze te maken, aangezien Nadir op jonge leeftijd een haartransplantatie wilde ondergaan.

Om jongen hierover te informeren zijn zij een persoonlijk gesprek met onze Tricholoog en CEO Yilmaz Kahraman aangegaan, waarbij Yilmaz alle vragen zo goed mogelijk heeft beantwoord.

Wil je meer weten? Bekijk dan de onderstaande video.

Onderstaand het resultaat waar beide heren ontzetten tevreden mee zijn. Binnenkort mogen we Soufiane Touzani en Nadir Touzani weer in onze kliniek ontvangen, waarbij wij hun ervaring en het resultaat nogmaals in de schijnwerpers zullen zetten!

Onderstaand de foto’s van vóór de haartransplantatie.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden van onze FUE CT haartransplantatie techniek? Vraag dan een vrijblijvend consult aan.

Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating