Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.6 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 10.000+ operaties 97% slagingspercentage
NL EN

Rutger Vink.

De bekende vlogger Rutger Vink, die inmiddels meer dan 700.000 abonnees op Youtube heeft en ruim 550.000 volgers op Instagram, koos na zes jaar frustratie over zijn telkens toenemende kaalheid, voor de FUE CT techniek van Hairworld Istanbul.

Daarbij ging hij niet over een nacht ijs. Al jaren had hij zich georiënteerd op de verschillende haartransplantatietechnieken in de markt, en ook was hij al eerder naar een ander instituut gegaan voor een intake, waar hij, naar eigen zeggen, ‘geen klik voelde’.

Toen hoorde hij over Hairworld Istanbul en was dermate onder de indruk van de resultaten die hij bij BN’ers Najib Amhali en Lange Frans zag, dat hij direct een afspraak maakte voor een consult. Tijdens dat gesprek voelde hij zich direct gehoord en begrepen, en koos, zoals zoveel duizenden mannen voor hem, voor de beste techniek die momenteel in de markt beschikbaar is: de FUE CT techniek van Hairworld Istanbul, het enige instituut ter wereld dat de FUE CT techniek mag uitvoeren en hier ook een merkregistratie voor heeft.

Nu, een paar jaar later, kan iedereen zien hoe geweldig het resultaat van Rutgers behandeling uiteindelijk is geworden. Dolgelukkig is hij met zijn nieuwe haardos, en hij vraagt zich nu alleen nog maar af waarom hij dit niet veel eerder heeft gedaan.

Bekijk hier (link) de documentaire over Rutgers behandeling, of liever gezegd zijn metamorfose. En bedenk daarbij dat Hairworld Istanbul er in slechts een behandeling in slaagde om dit indrukwekkende resultaat te bereiken.

Rutger maakte voor zijn eigen Youtube-kanaal trouwens ook een uitvoerige persoonlijk verslag van zijn behandeling in Istanbul. De eerste dag waarop hij deze vlog op Youtube deelde werd die maar liefst ruim 700.000 keer bekeken, waarmee Rutger op slag #1 trending werd op Youtube.

Bent u nog nooit behandeld, en bent u, net als Rutger dat jarenlang was, gefrustreerd over uw kalende hoofd en toe aan een weer volle haardos? Twijfel dan niet, en kies net als Rutger, voor de kortste weg naar het beste resultaat: de FUE CT techniek van Hairworld Istanbul.

Meer informatie
Wilt meer informatie hebben over Hairworld Istanbul en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, vult u dan het aanvraagformulier in dat u hier (link) vindt. Daarbij wordt u verzocht ons foto’s aan te leveren van de huidige situatie van uw haar (voor-, zij- en achteraanzicht), op basis waarvan wij een tijdelijke offerte voor u zullen samenstellen. Binnen twee dagen nadat u deze tijdelijke offerte per mail van ons hebt ontvangen, wordt u telefonisch door een van onze medewerkers benaderd en uitgenodigd voor een consult.

Als u om wat voor reden dan ook niet naar onze kliniek wilt of kunt komen, kunnen wij ook een online beoordeling van uw haarsituatie geven.

Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating