Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Lange Frans

Lange Frans, ofwel Frans Christiaan Frederiks (Amsterdam, 12 november 1980), is een Nederlandse rapper en tv-presentator. Van 2004 tot 2009 vormde hij een hiphop duo met Baas B. ⠀

Lange Frans groeide op in Diemen. Naast zijn werk als rapper is hij ook een van de gezichten van tv-zender Veronica. Hij presenteerde de programma’s My Best Friends, Veronica Poker, Lange Frans stelt Kamervragen, Fobiac en Face it. Wij mochten Lange Frans interviewen en hebben hem een aantal vragen gesteld. ⠀

lange-frans-haartransplantatie

Dat Lange Frans al op jonge leeftijd kaal werd had hij eigenlijk al geaccepteerd als een ‘fact of life’. Tot hij op een gegeven moment ontdekte dat de techniek bestond om daar iets aan te doen. En toen hij hoorde over de prachtige resultaten die Hairworld Istanbul met de unieke FUE CT techniek behaalde, was hij snel om, en besloot hij de sprong te wagen.

Hoewel Lange Frans naar eigen zeggen niet heel ijdel is, vindt hij het wel belangrijk om er goed uit te zien. En ook vond hij het wel een leuk idee als zijn kinderen, die hem altijd als ‘kale pappa’ hadden gekend hem een keer met haar zouden kunnen zien en een echt kapsel.

Nu, een paar jaar na zijn FUE CT haartransplantatie, is Lange Frans superblij dat hij die beslissing toen genomen heeft. ‘Lange Frans 3.0’, laat hij zich tegenwoordig graag noemen. En wie hem ziet, begrijpt direct waarom. Met zijn herwonnen volle haardos heeft hij een ware metamorfose ondergaan en ziet hij er vele jaren jonger uit dan voor de ingreep. De reacties die hij van de mensen om hem kreeg toen zijn nieuwe haar eenmaal volgroeid was, waren ook geweldig, zegt hij erop terugkijkend. Hij ontving enorm veel berichten via social media en na zijn optredens wilden mensen graag aan zijn ‘nieuwe’ haren zitten omdat ze niet konden geloven dat ze echt waren.

Heldere communicatie

Over de behandeling zelf is Lange Frans heel tevreden. Een beetje spannend vond hij het allemaal wel, maar hij heeft er niet echt iets van gevoeld, en van pijn was dus al helemaal geen sprake. En ook over de communicatie met Hairworld Istanbul is Lange Frans zeer te spreken: ‘Eigenlijk kwam het er op neer dat ik altijd op het juiste moment de juiste informatie ontving. En altijd in heldere, duidelijke bewoordingen. Daar word je als mens toch gelukkig van?’

Indrukwekkende nazorg

De nazorg die Lange Frans van Hairworld Istanbul kreeg ervaarde hij als indrukwekkend. Hij zegt hierover: ‘Alles werd eraan gedaan om het resultaat zo optimaal mogelijk te maken. Zoals Hairworld Istanbul dat met al haar klanten doet. En dat doen ze met succes! Kijk maar naar mijn haar, dat is het levende bewijs.’

Slechts een behandeling

Het resultaat dat Hairworld Istanbul met de FUE CT techniek bij Lange Frans behaalde is des te indrukwekkender omdat hiervoor slechts een behandeling nodig was. Ter vergelijking: BN’ers als Gerard Joling, Raymond van Barneveld, Dick Advocaat en de directeur van de Nederlandse Haarstichting werden met andere technieken behandeld, waarbij drie tot zes behandelingen nog steeds niet tot het gewenst resultaat leidden!

Het mag duidelijk zijn: kiest u net als Lange Frans voor de FUE CT techniek van Hairworld Istanbul, dan kiest u voor de kortste weg naar het beste resultaat!

Meer informatie
Wilt meer informatie hebben over Hairworld Istanbul en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, vult u dan het aanvraagformulier in. Daarbij wordt u verzocht ons foto’s aan te leveren van de huidige situatie van uw haar (voor-, zij- en achteraanzicht), op basis waarvan wij een tijdelijke offerte voor u zullen samenstellen. Binnen twee dagen nadat u deze tijdelijke offerte per mail van ons hebt ontvangen, wordt u telefonisch door een van onze medewerkers benaderd en uitgenodigd voor een consult.


Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating