Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ervaren Betrouwbaar De mooiste resultaten!
NL EN

Hersteloperaties

Het beste bewijs voor de kracht van de FUE CT techniek zijn zonder twijfel de hersteloperaties die Hairworld Istanbul uitvoert bij mensen die door andere instituten zijn behandeld en ontevreden waren over het resultaat.

Zelfs klanten die al drie of vier transplantaties achter de rug hadden en vaak ten einde raad waren, hebben wij met succes kunnen behandelen.

denny Recovered Recovered

Een sprekend voorbeeld is Edwin van Wooning, de directeur van de Nederlandse Haarstichting die, voor hij bij ons kwam, al vijf keer bij andere instituten was behandeld (3 x FUE techniek, 1 x haarstamcel en 1 x Acell).

Ondanks al die behandelingen was hij nog steeds ontevreden over het resultaat. Dat wisten wij met onze FUE CT techniek wel te bereiken. In een herstelbehandeling!

Een ander goed voorbeeld is de hersteloperatie die wij bij Najib Amhali hebben uitgevoerd. Najib had bij een ander instituut al eerder een behandeling ondergaan en was desondanks nog steeds niet tevreden.  Dankzij een hersteloperatie met onze FUE CT techniek, heeft hij weer een volle haardos en is hij zeer gelukkig met het resultaat.

Kiezen zonder risico

Terwijl de voorbeelden van Edwin van Wooning en Najib Amhali het ultieme bewijs vormen van de kracht van onze FUE CT techniek, laten ze ook zien hoe risicovol de keuze voor het verkeerde instituut kan zijn. Het kan betekenen dat u tot vier, vijf keer een behandeling moet ondergaan, die niet alleen ten koste gaat van uw portemonnee, maar ook van uw donorgebied.

Een vergissing is zo gemaakt, want de gouden bergen die het ene instituut u belooft zijn nog hoger en glanzender dan die van de ander. Tot u er achter komt dat u misleid bent en dat die prachtige gouden bergen in de realiteit niet meer dan molshopen zijn.
Als u nog voor uw eerste behandeling staat, hoeft u dat risico nu gelukkig niet meer te lopen. Als u zich door Hairworld Istanbul en dochterbedrijf Amsterdam Hair Institute laat behandelen hebt u de beste kans op een resultaat waar u in een keer tevreden over zult zijn.

Meer informatie

Wilt meer informatie hebben over Hairworld Istanbul en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Vul het vrijblijvende aanvraagformulier in. Daarbij wordt u verzocht ons foto’s aan te leveren van de huidige situatie van uw haar (voor-, zij- en achteraanzicht), op basis waarvan wij een tijdelijke offerte voor u zullen samenstellen. Binnen twee dagen nadat u deze tijdelijke offerte per mail van ons hebt ontvangen, wordt u telefonisch door een van onze medewerkers benaderd en uitgenodigd voor een consult.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen?