Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

FUE CT haartransplantatie.

De FUE CT haartransplantatie van HairWorld Istanbul is in alle gevallen op 100% maatwerk berust. Wordt bij de gewone FUE techniek, en ook bij de meeste andere technieken, uitgegaan van een standaard werkwijze, binnen de FUE CT techniek is sprake van maar liefst 30 verschillende, unieke protocollen.

 

Stuk voor stuk bieden die trefzekere oplossingen voor de verschillende problemen die wij in de loop der tijd zijn tegengekomen, zoals hoofdhuidproblemen, zwakke donorharen, problemen met de bloedcirculatie van de hoofdhuid, een uitgeput donorgebied en de meest uiteenlopende andere gezondheidsproblemen. Daarbij maken wij gebruik van alle beschikbare state-of-art technieken en apparatuur die momenteel in de markt beschikbaar zijn. Dus ja, bij Hairworld Istanbul maken wij zeker ook gebruik van saffieren boortjes, als er sprake is van dun haar of een zwak donorgebied. En ook zullen wij in bepaalde gevallen kiezen voor het gebruik van DHI-pennen. Maar dit soort technieken gebruiken we alleen als daar een specifieke aanleiding toe bestaat.

Bij ons mag u ervan uitgaan dat wij, ongeacht uw situatie, altijd het juiste protocol zullen selecteren en aan de hand daarvan een perfecte op uw specifieke behoefte afgestemde behandeling zullen uitvoeren, op maat en trefzeker. Dat wij daarin veel verder gaan dan alle andere instituten mag wel blijken uit het feit dat wij zelfs in staat zijn hersteloperaties uit te voeren bij klanten die al drie of vier transplantaties achter de rug hadden en vaak ten einde raad waren.

Een tweede belangrijk punt waarop de FUE CT haartransplantatie zich onderscheidt van alle andere technieken in de markt is het optimale resultaat van onze behandelingen: bij ons bent u in de in regel in een keer klaar. Slechts in zeldzame gevallen, waarbij grote delen van het hoofd kaal zijn en bedekt moeten worden, zullen twee behandelingen nodig zijn, maar gewoonlijk bereiken wij voor u met slechts een sessie het gewenste resultaat. De belangrijkste reden hiervoor is dat wij, uitgaande van een gezond donorgebied (dat nog nooit eerder is behandeld en waarbij ook geen sprake is van genetisch bepaalde dunne haren of een lage dichtheid) tot 70% multi-grafts kunnen oogsten.

Dit is vooral te danken aan de kennis en kunde van onze ervaren FUE CT specialisten die van het oogsten van grote hoeveelheden multi-grafts hun dagelijkse praktijk hebben gemaakt. Hun skills en het gebruik van micro FUE CT boortjes staan er daarbij garant voor dat het donorgebied na de behandeling snel zal herstellen en er na de transplantatie slechts minimale sporen zullen achterblijven.

Een derde belangrijk verschil en tevens groot pluspunt van de FUE CT techniek is de CTS behandeling, oftewel Circulation Treatment Stimulators. Een unieke, uitgebalanceerde formule van specifieke biologische mineralen en stimulanten die na de behandeling in de juiste dosering in de hoofdhuid worden ingebracht en die de doorbloeding stimuleren.

Als vierde en laatste punt waarop wij ons van alle andere instituten in de markt onderscheiden noemen wij hier graag de haartransplantatie experts die bij Hairworld Istanbul werken. Zij maken zeker ook het verschil, omdat zij zelf de FUE CT techniek mede hebben ontwikkeld, en beter dan wie ook in staat zijn die uit te voeren. Tijdens de duizenden operaties die zij inmiddels hebben uitgevoerd hebben zij de ervaring en skills opgebouwd die hen nu in staat stellen om voor onze cliënten keer op keer het best haalbare resultaat te realiseren. Dus ook voor u!

Meer informatie

Wilt meer informatie hebben over Hairworld Istanbul en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, vult u dan het vrijblijvende aanvraagformulier in. Daarbij wordt u verzocht ons foto’s aan te leveren van de huidige situatie van uw haar (voor-, zij- en achteraanzicht), op basis waarvan wij een tijdelijke offerte voor u zullen samenstellen. Binnen twee dagen nadat u deze tijdelijke offerte per mail van ons hebt ontvangen, wordt u telefonisch door een van onze medewerkers benaderd en uitgenodigd voor een consult.


Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating