Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.9 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

De unieke CTS-behandeling van Hairworld Istanbul.

Een essentieel onderdeel van de nazorg van Hairworld Istanbul is CTS, oftewel Circulation Treatment Stimulators, een unieke, uitgebalanceerde formule van specifieke biologische stimulanten en mineralen die na de behandeling in de hoofdhuid worden ingebracht en die de doorbloeding optimaliseren en de haarzakjes versterken.

 

CTS is speciaal door en voor Hairworld Istanbul ontwikkeld op basis van een geheime formule waarvan alleen wij de samenstelling kennen. De werkzame stoffen in CTS worden in Europa uitsluitend voor Hairworld Istanbul geproduceerd en daarnaast heeft CTS een officieel injectable certificate dat voor de gehele Europese Unie geldt en dat alleen op naam van Hairworld Istanbul staat.

Waarom is de CTS-behandeling zo belangrijk?

De unieke werkzame stoffen die tijdens de CTS-behandeling in de hoofdhuid worden ingebracht zorgen voor een optimale doorbloeding van de hoofdhuid, waardoor ideale omstandigheden ontstaan voor de getransplanteerde grafts om zich optimaal te ontwikkelen en gezonde, stevige haren te produceren. Maar niet alleen de getransplanteerde haarzakjes krijgen een boost. Ook bestaande haarzakjes krijgen een geweldige stimulans, met als resultaat dat bestaande haren gezonder worden, waardoor het uiteindelijke resultaat van uw haartransplantatie nog eens extra wordt verbeterd.

De CTS-behandeling is uniek en nergens anders mee te vergelijken.

De CTS-behandeling van Hairworld Istanbul is uniek. Alleen wij weten welke stoffen worden toegepast en volgens welke geheime formule deze worden samengesteld. CTS moet dan ook niet over een kam worden geschoren met andere behandelingen die in de markt worden toegepast, zoals Acell, PRP of Mesotherapie. Klinieken die hiermee werken willen u graag doen geloven dat hun methode vergelijkbaar is met onze CTS-behandeling, maar dat zijn fabels. Wij richten ons op de feiten. En die liegen er niet om. Onderzoek onder de inmiddels 4.000 klanten van Hairworld Istanbul heeft aangetoond dat CTS niet alleen het resultaat van hun haartransplantatie aanzienlijk verbeterde, maar dat bij ruim 70% van hen daarnaast ook bestaande haren structureel nog gezonder werden.

Studie levert onomstotelijk bewijs: CTS werkt!

Inmiddels heeft Hairworld Istanbul ruim 4.000 cliënten behandeld met de FUE CT techniek, waarbij CTS standaard onderdeel uitmaakte van de geboden nazorg. Omdat Hairworld Istanbul van al haar klanten een uitgebreid dossier bijhoudt waarin zorgvuldig het verloop van de behandeling en het resultaat daarvan aan de hand van foto’s en datarecords in kaart wordt gebracht, is in de loop van de jaren een schat aan informatie opgebouwd waarop gerichte onderzoeken en studies kunnen worden uitgevoerd. Zo werden er in 2018 maar liefst 687 mensen zeer intensief gevolgd tijdens een studie die er op gericht was om de klanttevredenheid te meten. Uit analyse van de hierbij opgebouwde databank bleek niet alleen dat het klanttevredenheidspercentage, dat bij andere haartransplantatietechnieken (DHI, FUE, FUE Saffier) volgens onze kliniek ervaring normaalgesproken tussen de 30 en 70% ligt, met de FUE CT techniek haartransplantatie maar liefst 97% bedraagt. Maar ook leverde deze studie het onomstotelijke bewijs dat de CTS-behandelingen die Hairworld Istanbul als standaard onderdeel van de geboden nazorg in de tweede en zesde maand na de behandeling bij al haar klanten uitvoert, een belangrijke positieve bijdrage leveren aan het eindresultaat van de haartransplantaties. Waarbij ook is gebleken dat niet alleen getransplanteerde haren gezonder en sterker werden, maar ook bestaande haren een geweldige boost kregen waardoor deze beduidend gezonder en steviger werden en, ook niet geheel onbelangrijk, verdere haaruitval geremd werd.

Ultieme transparantie: lang voor resultaat bekend is, deelt Hairworld Istanbul informatie over behandeling BN’ers

Hairworld Istanbul is uiterst transparant als het aankomt op het delen van informatie over de behandelingen die wij bij onze cliënten uitvoeren en de resultaten die wij daarmee behalen. Daarvan getuigen de uitgebreide reportages die wij regelmatig via televisieprogramma’s en social media als Instagram naar buiten brengen en waarbij wij zelfs opnames delen van de feitelijke operaties. Dit doen wij zonder enige beperking omdat wij niets te verbergen hebben en trots zijn op de door ons behaalde resultaten.

De meest ultieme vorm van transparantie bieden wij echter zonder twijfel bij het delen van informatie over de behandelingen die wij uitvoeren bij BN’ers, zoals eerder Ruud Gullit, Lange FransNajib Amhali en Huub Smit. Lang voordat het eindresultaat en daarmee het succes van hun behandeling duidelijk is en kan worden beoordeeld, maken wij u namelijk al deelgenoot van hun ervaringen met Hairworld Istanbul. Stap voor stap volgt u via tv en Instagram het verloop van hun behandeling, vanaf de allereerste intake en de feitelijke operatie in onze kliniek tot en met de CTS-behandelingen die ook zij uiteraard ondergaan als standaard onderdeel van de aan hen geboden nazorg. Zodat u met eigen ogen kunt zien wat de impact is van CTS op de groei en dichtheid van de getransplanteerde en bestaande haren en op welke positieve manier CTS bijdraagt aan het eindresultaat van de door ons uitgevoerde haartransplantaties.

Alle CTS-behandelingen worden in Nederland uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde arts.

De CTS-behandelingen maken standaard onderdeel uit van de door Hairworld Istanbul geboden nazorg en worden 3 maal tijdens het herstel na de haartransplantatie in onze kliniek in Nederland gegeven. Alle CTS-behandelingen worden uitgevoerd door een BIG-geregistreerde arts die maar liefst zeven jaar ervaring heeft opgebouwd in het geven van nazorg en die alle CTS-behandelingen uitvoert volgens het op de individuele situatie van de betreffende cliënt afgestemde protocol.

Heeft een CTS-behandeling ook zin als u geen haartransplantatie ondergaat?

Ook als u geen haartransplantatie hebt ondergaan zult u de gunstige effecten van een CTS-behandeling ondervinden: de doorbloeding van uw hoofdhuid zal sterk verbeteren, waardoor gezonde haarzakjes een enorme boost krijgen en sterke, stevige haren zullen produceren. Maar daar mag geen misverstand over ontstaan: haren die als onderdeel van het kaalwordingsproces verzwakken en dunner zijn geworden, zullen niet sterker en gezonder worden na een CTS-behandeling. En haren die u eenmaal verloren hebt, zullen door een CTS-behandeling ook niet opnieuw aangroeien. Wat we wel kunnen bereiken met onze CTS-behandelingen is dat het kaalwordingsproces vertraagd wordt, omdat bestaande haren langer gezond blijven. Maar als u eenmaal kaal bent geworden en weer een volle haardos wil hebben, is er maar een sluitende oplossing, en dat is een haartransplantatie, om precies te zijn de FUE CT techniek van Hairworld Istanbul.

Wat te doen als een CTS-behandeling niet helpt?

In de meeste gevallen zal CTS ervoor zorgen dat de doorbloeding van uw hoofdhuid sterk wordt verbeterd en dat haarzakjes een enorme boost krijgen, zodat zelfs ‘slapende’ haarzakjes weer tot leven worden gebracht en weer gezonde, stevige haren gaan produceren. Maar er zijn situaties waarin een CTS-behandeling helaas niet tot dit gewenste effect zal leiden. Dat is bijvoorbeeld het geval als de doorbloeding van uw hoofdhuid is verslechterd als gevolg van een mineralen- of ijzertekort, door schildklierproblemen of als gevolg van genetisch bepaalde problemen. Hebt u met dit soort gezondheidsproblemen te maken, dan zult u eerst de oorzaak daarvan moeten aanpakken. Hairworld Istanbul kan u daarbij helpen door een aanvraag voor een bloedtest naar uw huisarts te sturen, waarna het resultaat daarvan met ons kan worden gedeeld. Aan de hand van onderzoek weten wij exact welke hoofdhuidproblemen door specifieke tekorten kunnen ontstaan zodat wij, na beoordeling van het resultaat van uw bloedonderzoek, in overleg met u vervolgstappen kunnen bepalen.

Meer informatie

Wilt meer informatie hebben over Hairworld Istanbul en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, vult u dan het aanvraagformulier in. Daarbij wordt u verzocht ons foto’s aan te leveren van de huidige situatie van uw haar (voor-, zij- en achteraanzicht), op basis waarvan wij een tijdelijke offerte voor u zullen samenstellen. Binnen twee dagen nadat u deze tijdelijke offerte per mail van ons hebt ontvangen, wordt u telefonisch door een van onze medewerkers benaderd en uitgenodigd voor een consult.

 


Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating