Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) 9.8 Rating
Ervaren Betrouwbaar De mooiste resultaten!
NL EN

Hairworld Istanbul prijzen

Ook qua prijs/kwaliteit verhouding uw beste keuze!

U hebt besloten voor een weer volle haardos en bent op zoek naar de beste oplossing in de markt. De kosten van een haartransplantatie vormen daarbij natuurlijk een belangrijke overweging. Dan is het goed te weten dat ook in prijstechnisch opzicht Hairworld Istanbul uw beste keuze is. En niet alleen omdat u bij ons meer haar voor uw geld krijgt. Graag lichten we de prijzen van Hairworld Istanbul toe.

hairworld-istanbul-haartransplantatie-kosten

De juiste haartransplantatie-kliniek kiezen… Hoe moeilijk kan het zijn?

Als u eenmaal besloten hebt om een haartransplantatie te ondergaan, begrijpen wij natuurlijk dat u in een keer klaar wilt zijn, zonder daarvoor te veel te moeten betalen. De prijzen van Hairworld Istanbul zitten zodanig in elkaar dat er in de regel enkel één behandeling nodig is.

Natuurlijk moet u ook naar de haartransplantatie kosten kijken, want teveel betalen wil niemand.

Een haartransplantatie kunt u in Turkije al laten uitvoeren voor een bedrag van 2.000 EUR. Haartransplantatie kosten kunnen oplopen tot 10.000 EUR. Binnen deze range zijn de prijzen van Hairworld Istanbul zondermeer concurrerend en de laatste drie jaren ongewijzigd gebleven. Maar voor de voordeligste oplossing in de markt moet u niet bij ons zijn, daarover zijn we eerlijk.

Maar waarom zou u dan toch voor Hairworld Istanbul moeten kiezen?

Daar zijn tal van goede redenen voor. En de belangrijkste is wel dat u bij Hairworld Istanbul in de regel in één behandeling klaar bent. Vraagt u zich af: “Wat kost een haartransplantatie?”. Wij zijn transparant omtrent onze haartransplantatie kosten. Bekijk de prijzen van HairWorld Istanbul in onderstaande tabel.

Aantal grafts Prijs Korting Netto prijs
tot 900 €3000,- 0% €3000,-
1000 – 1400 €4500,- 10% €4050,-
1600 – 1900 €5000,- 10% €4500,-
2100 – 2400 €5500,- 15% €4675,-
2600 – 2900 €6000,- 15% €5100,-
3100 – 3400 €7000,- 20% €5600,-
3600 – 3900 €8000,- 20% €6400,-
4100 – 4400 €9000,- 20% €7200,-
4600 – 5000 €10.000,- 20% €8000,-

Haartransplantatie prijzen zijn inclusief:

VIP airport transfer, 2 nachten verblijf in 5 sterren luxe hotel, Nederlands sprekende begeleiding (ook in de operatiekamer), medicatie pakket, nazorg pakket voor de eerste 18 dagen, controle in Nederland door de BIG geregistreerde Nederlandse artsen, garantie certificaat!

Haartransplantatie prijzen zijn exclusief:

Vliegticket, FUE CT kuur, CTS behandeling (€200,- extra korting voor onze cliënten).

Overige informatie

  • Wenkbrauwen implantatie: €2750,
  • Herstel operatie toeslag bij ongewenst resultaat door andere klinieken: in overleg tijdens de consult afspraak.

Prijzen zijn exclusief:

  • Kroeshaar toeslag: in overleg tijdens de consult afspraak
  • CTS behandeling: €495,- (€200 extra korting voor onze cliënten)

 

De juiste kliniek vinden waar u dat kunt bereiken, hoe moeilijk kan dat zijn?

Om die vraag te beantwoorden is het zinnig om eens te kijken naar de ervaringen van BN’ers als Gerard Joling, Dick Advocaat, Raymond van Barneveld en Dean Saunders. Ook zij zijn ongetwijfeld op zoek gegaan naar een kliniek die hen in een keer het gewenste resultaat kon bieden. Niets stond hen daarbij in de weg: ze beschikten zonder twijfel over voldoende budget, hadden connecties te over, en konden er op rekenen dat de kliniek die hen zou behandelen het onderste uit de kan zou halen om het best haalbare resultaat voor hen te realiseren. Hun geslaagde behandeling zou immers een prachtig visitekaartje zijn. Maar wat is de realiteit? Gerard Joling onderging maar liefst 6 behandelingen, Dick Advocaat en Raymond van Barneveld beiden 3, terwijl Dean Saunders zelfs 5 behandelingen onderging zonder het gewenste resultaat te bereiken. En wat te denken van Edwin van Wooning, de directeur van de Nederlandse Haarstichting. Hij staat alom bekend als de absolute goeroe op het gebied van haartransplantatietechnieken en onderging maar liefst 4 behandelingen, maar was nog steeds ontevreden over het resultaat.

Als al deze BN’ers met al hun mogelijkheden er al niet in slaagden om een kliniek te vinden waar ze in een behandeling het gewenste resultaat konden bereiken, hoe gaat u dan bepalen waar u zich gaat laten behandelen? Hoe denkt u in een keer de juiste kliniek te kunnen vinden, waar u in één behandeling klaar bent? En kijkt u dan vooral naar de haartransplantatie kosten? De prijzen van Hairworld Istanbul zijn volledig en zorgen ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bij Hairworld Istanbul bent u in de regel in een keer klaar.

Met onze unieke FUE CT techniek behalen wij een slagingspercentage van 97% na slechts één behandeling. Tegelijkertijd is onze kliniek ervaring dat het klanttevredenheidspercentage bij andere haartransplantatie technieken tussen de 30 en 70% kan liggen, ondanks het feit dat het slagingspercentage veel hoger is.

Waarop is dat grote verschil gebaseerd? Waarom bent u bij ons vaak in een keer klaar, terwijl u bij andere technieken twee, soms wel drie behandelingen nodig hebt om tot een resultaat te komen waarover u tevreden kunt zijn?

Alles draait daarbij om de hoeveelheid haren die in een keer kunnen worden geoogst en geplaatst en de dichtheid die daarbij kan worden behaald, uiteraard met achterlating van minimale sporen aan het donorgebied.

Bij Hairworld Istanbul kunnen wij in een behandeling maar liefst 8.000 tot 15.000 haren transplanteren, waarbij de skills van onze haartransplantatie experts garant staan voor een goed herstel van het donorgebied. Bij andere technieken is sprake van niet meer dan 4.000 tot 8.000 haren, ondanks het feit dat het geoogste aantal grafts hetzelfde is. Hierdoor behalen wij in een keer ook de maximaal mogelijke dichtheid die bij een bepaalde klant haalbaar is.

  • Waarom is Hairworld Istanbul hier toe in staat en andere technieken nog niet?

Wat bij ons het verschil maakt is het uitzonderlijke team getrainde en bedreven FUE CT haartransplantatie experts die bij Hairworld Istanbul werken. Dankzij jarenlang gericht onderzoek en uitgebreide praktijkervaring zijn zij in staat om bij een gezond donorgebied minimaal 70% of meer multi-grafts, oftewel haarzakjes die 2, 3 of 4 haren bevatten, te oogsten, waarbij ook nog eens sprake is van achterlating van minimale sporen. Op deze manier zijn wij in de regel in staat om in een sessie 2 tot 2,5 keer zoveel haren te oogsten dan bij andere technieken het geval is. Vervolgens zijn onze haartransplantatie experts, ook weer dankzij hun uitgebreide ervaring en bijzondere skills, in staat de grafts zo dicht op elkaar te plaatsen dat wij in een keer de maximaal mogelijke dichtheid bereiken.
Maar het allerbelangrijkste is wel dat onze haartransplantatie experts in staat zijn om de haarzakjes op exact de juiste diepte in de hoofdhuid te plaatsen, waar de bloedcirculatie het best is. En dat vergt bijzondere skills en ervaring omdat deze diepte voor iedere individuele klant verschilt. De betreffende laag van de hoofdhuid wordt tijdens de behandeling gestimuleerd met de CTS-behandeling (Circulation Treatment Stimulators) van Hairworld Istanbul, die volgens een geheime formule is samengesteld, en die als onderdeel van de nazorg gedurende de eerste zes maanden minimaal 2 keer moet worden herhaald. Hierdoor kunnen de geplaatste grafts zich optimaal ontwikkelen en sterke, dikke haren produceren.

  • Hoe werken andere klinieken dan? En waarom vallen resultaten meestal tegen?

Er zijn wel klinieken, met name die de FUE techniek toepassen, die net als Hairworld Istanbul grote aantallen haren willen behalen door multi-grafts te oogsten. Maar door gebrekkige kennis en ervaring wordt daarbij vaak gebruik gemaakt van te dikke boortjes, met als resultaat dat het donorgebied zeer snel uitgeput raakt, vaak al na slechts een behandeling.

De meeste klinieken verwerken, gedwongen door de beperkingen van de techniek waarmee zij werken, in de regel hoge aantallen single grafts. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de Saffier-methode, waarbij de gaatjes waarin de getransplanteerde haren worden geplaatst, worden gemaakt met ultradunne boortjes. Hiermee kunnen weliswaar grote hoeveelheden gaatjes op zeer korte afstand van elkaar worden gemaakt, maar deze zijn zo minuscuul dat grotendeels single grafts kunnen worden geplaatst, waardoor de uiteindelijk bereikte dichtheid van het haar kan tegenvallen en meerdere behandelingen nodig kunnen zijn om het gewenste resultaat te behalen. Dat u daarbij een aanzienlijk risico loopt op problemen met uw hoofdhuid mag duidelijk zijn.

Maar alle klinieken tonen op hun site de prachtigste resultaten. Hoe kan ik het juiste slagingspercentage achterhalen?

Als de meeste haartransplantatieklinieken, zoals wij eerder aangaven, niet in staat zijn om met de huidige technieken in een keer een goede haardichtheid te behalen, hoe is het dan mogelijk dat u, op welke site van welke kliniek u dan ook kijkt, u altijd de prachtigste resultaten ziet. Mannen die voor hun behandeling bijna kaal waren, en dan na de behandeling weer voorzien zijn van een dikke bos prachtig haar. Is dat dan allemaal fake? Helaas geldt voor de meeste klinieken dat de op internet getoonde foto’s gemanipuleerd zijn, of de haren van de getoonde personen worden voor de foto met sprays en chemische hulpmiddelen voller en dikker gemaakt. Mensen waarvan beweerd wordt dat ze slechts een keer behandeld zijn, hebben feitelijk meerdere transplantaties gehad om het getoonde resultaat te behalen. Of het begin- tot eindtraject van de betreffende behandeling is niet te achterhalen. Daarom moet u wel kritisch zijn om de eerlijke klinieken te kunnen traceren. Alleen al in Istanbul zijn er ruim 400 klinieken die haartransplantaties aanbieden, maar waarvan een groot deel niet gecertificeerd is en de operaties ook niet in het ziekenhuis uitvoert.

Een van de sterkste punten van Hairworld Istanbul is juist dat wij vooraf, tussentijds en achteraf de resultaten van onze behandeling uitgebreid in beeld brengen door middel van foto’s en video’s op onze social media-kanalen. En zelfs live beelden tonen van onze behandelingen. Omdat we niets te verbergen hebben en juist trots zijn op onze resultaten en die graag met u delen.

Hoe kunt u voorkomen dat u bedrogen uitkomt, en hoe kunt u de eerlijke klinieken traceren? Simpelweg door kritisch te blijven, en u niet een-twee-drie te laten overtuigen, maar harde bewijzen te vragen en transparantie te eisen. Als op de site van een kliniek beelden van bepaalde mensen worden geplaatst, en u twijfelt aan de echtheid ervan, controleert u dan ook de instagram-pagina van de betreffende cliënt zelf en neem contact op met deze persoon via de social media.

Omdat wij bij Hairworld Istanbul vaak bekende Nederlanders behandelen en de behandelingen gelijk na de operatie aankondigen, bieden wij u 100% transparantie. Wanneer de beste resultaten van behandelingen achteraf op een site van een kliniek worden geplaatst, zal dit u nooit een transparant beeld kunnen bieden van het werkelijke slagingspercentage is dat de betreffende kliniek weet te behalen. Zoals we al eerder zeiden: het vinden van de juiste kliniek is misschien niet zo eenvoudig als u denkt.

U hebt de zekerheid van een kwalitatief hoogwaardige en veilige behandeling.

Organisaties die lage bedragen berekenen zullen ongetwijfeld hun best doen om uw behandeling te laten slagen. Maar dergelijke instituten moeten ook uit de kosten komen en zullen dat doen door zoveel mogelijk operaties in zo kort mogelijke tijd uit te voeren, soms wel 10 tot zelfs 40 per dag. Dat dit ten koste van de kwaliteit en daardoor ook het eindresultaat van de uitgevoerde behandelingen gaat is dan bijna onvermijdelijk. Bovendien werken klinieken die hoge aantallen operaties per dag uitvoeren helaas niet altijd met hun eigen vaste teams, omdat ze niet in elk seizoen dezelfde hoge aantallen operaties uitvoeren. Ook vanwege deze reden wordt het dan heel lastig om het gewenste resultaat te bewaken.

Bij Hairworld Istanbul ligt de focus nadrukkelijk niet op kwantiteit maar op kwaliteit, en dat merkt u aan alles:
• Hairworld Istanbul voert een beperkt aantal behandelingen per dag uit. Wij geven iedere individuele klant maximale aandacht en proberen voor ieder van onze klanten het best haalbare resultaat te realiseren.
• Hairworld Istanbul voert al haar operaties in Istanbul uit in een A-Klasse ziekenhuis met JCI-keurmerk en tal van andere certificeringen dat aan de allerhoogste kwaliteits– en veiligheidseisen voldoet en waar wij beschikken over de meest geavanceerde state-of-the art apparatuur en faciliteiten.
• Het succes van iedere organisatie staat of valt bij de kennis en kunde van haar medewerkers. De haartransplantatie experts die bij Hairworld Istanbul werken maken zeker ook het verschil! Zij hebben immers zelf de FUE CT techniek ontwikkeld, en niemand is beter in staat die uit te voeren dan zij. Tijdens de duizenden operaties die zij inmiddels hebben uitgevoerd hebben zij de ervaring en skills opgebouwd die hen nu in staat stellen om voor onze cliënten keer op keer het best haalbare resultaat te realiseren. Dus ook voor u!

U kunt vertrouwen op onze uitgebreide kennis en ervaring.

Een zorgeloze haartransplantatie begint bij vertrouwen. U moet erop kunnen rekenen dat u de beste zorg krijgt en dat het instituut dat u behandelt beschikt over de gespecialiseerde kennis en ervaring die tot het best haalbare resultaat zullen leiden. Bij Hairworld Istanbul bent u dan aan het juiste adres!

• Hairworld Istanbul heeft 14 jaar ervaring op het gebied van de meest geavanceerde haartransplantatie-technieken en 8 jaar ervaring op het gebied van professionele nazorg.

• Hairworld Istanbul is het enige instituut dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van complexe hersteloperaties. Inmiddels hebben wij hierin 7 jaar ervaring opgebouwd, waarbij ruim 1500 patiënten die eerder bij andere klinieken een of meerdere haartransplantaties hadden ondergaan zonder het gewenste resultaat te behalen, nu wel met succes werden behandeld.

• Naar aanleiding van alle hersteloperaties die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd, ontwikkelden wij maar liefst 30 verschillende, unieke protocollen, die elk een bewezen, trefzekere oplossing bieden voor alle problemen die wij in de loop der tijd zijn tegengekomen, zoals hoofdhuidproblemen, zwakke donorharen, problemen met de bloedcirculatie van de hoofdhuid, een uitgeput donorgebied en de meest uiteenlopende andere gezondheidsproblemen. Hierdoor zij wij nu in staat om, ongeacht de situatie van onze cliënt, aan de hand van het juiste protocol een perfect daarop afgestemde behandeling uit te voeren, op maat en trefzeker.

• De uitgebreide kennis die wij hebben opgedaan bij het uitvoeren van al die duizenden hersteloperaties passen wij uiteraard ook toe op cliënten die voor het eerst een haartransplantatie ondergaan. En dat levert enorme toegevoegde waarde op. Want tijdens een behandeling komen wij nog maar zelden voor een verrassing te staan. Alle mogelijke situaties hebben we immers meegemaakt en voor al die situaties hebben wij passende oplossingen paraat. Zodat wij altijd direct en adequaat kunnen inspelen op onverwachte problemen die zich eventueel kunnen voordoen.

Wij gaan niet alleen voor het meeste haar, maar ook het mooiste resultaat.

Bij Hairworld Istanbul zetten wij alles op alles om u na uw haartransplantatie weer een zo vol mogelijke haardos te bezorgen. Maar dat mag nooit ten koste gaan van uw donorgebied. De skills en ervaring van onze haartransplantatie experts staan er borg voor dat de oogsting van uw haarwortels uiterst zorgvuldig en nauwkeurig wordt uitgevoerd. Zodat de omliggende haren niet beschadigd worden en er na de transplantatie ook op uw achterhoofd sprake blijft van een optimaal dekkende verdeling van het haar.

U kunt rekenen op de beste nazorg.

Bij Hairworld Istanbul bent u verzekerd van complete en professionele nazorg. Gedurende het gehele eerste jaar na de behandeling komt u in een traject waarin u nauwlettend en langdurig in de gaten wordt gehouden. Op deze manier kunnen wij de voortgang van uw herstel nauwkeurig volgen en zijn wij ook in staat om de resultaten van onze behandelingen nauwkeurig meetbaar te maken.

Onze nazorg wordt uitgevoerd in Nederland door BIG-geregistreerde artsen, die inmiddels 7 jaar ervaring hebben opgebouwd op het gebied van de professionele begeleiding van onze cliënten na hun behandeling.

Waar de meeste klinieken na de behandeling uitsluitend PRP of uiteenlopende Mesotherapieën bieden, biedt Hairworld Istanbul naast PRP ook CTS, oftewel Circulation Treatment Stimulators, een unieke, uitgebalanceerde formule van specifieke biologische stimulanten en mineralen die na de behandeling in de hoofdhuid worden ingebracht en die de doorbloeding optimaliseren en de haarzakjes versterken.

CTS is speciaal door en voor Hairworld Istanbul ontwikkeld op basis van een geheime formule waarvan alleen wij de samenstelling kennen. De werkzame stoffen in CTS worden in Europa uitsluitend voor Hairworld Istanbul geproduceerd en daarnaast heeft CTS een officieel injectable certificate dat voor de gehele Europese Unie geldt en dat alleen op naam van Hairworld Istanbul staat.

Dankzij de toepassing van CTS kunnen nu ook bij cliënten met een zwakke doorbloeding van de hoofdhuid goede resultaten worden behaald, terwijl CTS er ook voor zorgt dat de haaruitval van de bestaande haren wordt afgeremd.

Een belangrijk onderdeel van onze nazorg zijn ook de gespecialiseerde aftercare-producten van Hairworld Istanbul, waarvan het gebruik onmisbaar is gebleken voor het best haalbare resultaat. Voor wassing van het getransplanteerde haar leveren wij u de gepatenteerde FUE CT doorbloeding-stimulerende shampoo, en daarnaast ontvangt u van ons de biologische FUE CT mineralen-kuur die erop gericht is uw bloedwaarden te optimaliseren, zodat de getransplanteerde haarwortels zich optimaal kunnen ontwikkelen.

U wordt van begin tot eind optimaal begeleid.

Als u eenmaal de keuze hebt gemaakt om uw haartransplantatie door Hairworld Istanbul te laten verzorgen, is alles er ons aan gelegen om uw behandeling zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Dit doen wij door u van begin tot eind optimaal te begeleiden. Wij ondersteunen u bij de voorbereiding van uw reis naar Istanbul, en ter plekke wordt u van het vliegveld tot in de operatiekamer begeleid door een van onze 7 Nederlandstalige medewerkers. Dus ook op het gebied van de communicatie is er geen enkel probleem.

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Bij Hairworld Istanbul gaan we er prat op dat wij u geen beloftes doen die wij niet kunnen waarmaken. De inschatting die onze haartransplantatie expert tijdens de intake maakt van het aantal te transplanteren grafts is realistisch. En dat aantal maken wij tijdens de behandeling ook waar, daar kunt u op rekenen.

Ook staat transparantie bij ons hoog in het vaandel geschreven. Daarvan getuigen de uitgebreide reportages over het complete behandelingstraject dat wij u bieden en de vele video- en fotoreportages die voor en na de behandelingen van vele van onze cliënten op deze site en Instagram-account te vinden zijn. En waarbij we ook tussentijdse resultaten tonen van de door ons uitgevoerde behandelingen. We hebben geen geheimen en zijn juist trots op de door ons behaalde successen, en delen de haartransplantatie ervaringen dan ook graag met u.

Of u nou BN-er bent of niet, iedereen krijgt bij ons een VIP-behandeling.

Bekendheid hebben wij natuurlijk gekregen door de prachtige resultaten die wij hebben behaald bij BN-ers als Ruud Gullit, Lange Frans en Najib Amhali. Maar zij vormen slechts een fractie van de vele duizenden mannen en vrouwen die wij inmiddels hebben behandeld met onze unieke FUE CT techniek en die wij weer gelukkig hebben gemaakt met een weer volle haardos.

Wij behandelen mensen uit alle lagen van de bevolking, van studenten tot bankiers. En van ambtenaren tot onderwijzers. En al die mensen krijgen bij ons dezelfde, bijzondere behandeling die ze als onze klanten verdienen. Wij zetten ons immers maximaal in om voor al onze klanten het beste resultaat en het onderste uit de kan te halen. Dat is onze passie. En dat doen wij ook graag voor u!

Al onze procedures in Turkije worden uitgevoerd in een A + geclassificeerde ziekenhuis en worden uitgevoerd door enkele van ’s werelds toonaangevende chirurgen. We zijn trots op het leveren van een FUE CT haartransplantatie voor een prijs die binnen een betaalbaar pakket ligt om ervoor te zorgen dat onze patiënten het maximale uit de procedure halen die ze ondergaan met uiteindelijk een uitstekend resultaat.

 


Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.8 (Kiyoh) 9.8 Rating