Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.6 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 10.000+ operaties 97% slagingspercentage
NL EN

EATB: European Association of Tissue Banks/Stamcel productie

Onze weefselbank is lid van de European Tissue Banks Association, die alle Europese weefselbanken omvat. Daarnaast is het ook de enige weefselbank in Turkije met alle benodigde certificaten.

In ons GMP-lab verwerken we stamcellen en vibroblasten (op kweek zetten ) voor de verbetering van de hoofdhuid en de versterking van de geïmplanteerde haren. Onze kliniek is de enige ter wereld die FUE CT techniek haartransplantatie combineert met tot 300 miljoen Mesenchymale stamcellen. Indien nodig wordt dit ook gecombineerd met ruim 200 mijoen vibroblasten, nadat deze 6 weken op kweek zijn gezet in het GMP-lab in ons ziekenhuis. Hiernaast verwerken we ook dagelijks stamcellen voor leukemia- en diabetespatienten.

Aantoonbaar EATB- of AATB-lidmaatschap is een vereiste voor het centrum om weefselbankactiviteiten uit te mogen voeren en dit lidmaatschap moet ook door het ministerie van Volksgezondheid worden vastgelegd.

Bedrijfslicentie: T.C.  Ministerie van Volksgezondheid, Turkije Pharmaceuticals and Medical Devices Agency

Licentie voor de productie van documenten waaruit blijkt dat wij toestemming hebben voor het verwerken van weefselprodukten. Deze verkregen we door diverse audits te voltooien en naar aanleiding van het succes dat we hebben gehad met 22 verschillende cel- en tissueproducten (de naam van deze producten staat op het document).

Centraal verantwoordelijkheidsdocument: C.  

Na controle door het Ministerie van Volksgezondheid en Turkije Farmaceutica, door de Medical Devices Agency uitgegeven document, waaruit blijkt dat Prof.  Dr.  Utku Ates verantwoordelijk is voor ons centrum.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating