Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.6 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 10.000+ operaties 97% slagingspercentage
NL EN

Sander de Kramer

Sander de Kramer, ook wel bekend als ‘Chief Ouwe Dibbes’, kwam 6 maanden na zijn haartransplantatie langs bij Hairworld Istanbul voor zijn tussentijdse resultaat.

Hairworld Istanbul is enorm trots dat ze het vertrouwen van Sander hebben gekregen om hem te voorzien van een nieuwe look en stellen Sander de Kramer graag aan jullie voor!

De award voor de Vrijwaring van Gebrek ging naar Sander de Kramer als blijk van waardering voor zijn innovatieve manier van hulpverlening en toegewijde inzet voor minderbedeelden, zowel in binnen- als in het buitenland. In 2007 reisde hij als journalist naar Sierra Leone, dat door de Verenigde Naties was uitgeroepen tot ‘de ellendigste plek op aarde’.

Hij was diep geraakt door het leed en richtte met Hugo Borst de Sunday Foundation op. Hun stichting biedt hulp op zogenoemde ‘vergeten plekken’ op aarde en zet projecten op om de ergste nood te lenigen: projecten van hoop. In Sierra Leone maakte Sander zich hard om kindslaven uit de mijnen te halen, met groot succes, want nu gaan ze met plezier naar school!

Door lokale aannemers zijn ondertussen meer dan twintig scholen gebouwd voor jongens en meisjes. Voormalige straatprostituees maken nu schooluniformen en oorlogsweduwen krijgen een microkrediet, zodat ze in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien.

Ook heeft hij voor gehandicapten een werkplaats en opleidingscentrum opgericht, waardoor ze een menswaardiger plek in de samenleving hebben.

Kramers hulp was niet altijd zonder risico en ging soms zelfs gepaard met gevaar voor eigen leven. Dit heeft hem echter nooit tegengehouden. Zijn positieve instelling en medemenselijkheid zijn een voorbeeld voor velen in een wereld waarin het individualisme lijkt te floreren.

Natuurlijk komt de positieve verandering in zijn look en haren lang niet in de buurt tot wat hij voor de wereld heeft betekend, desondanks zijn wij enorm blij met het resultaat. Sander is enorm te spreken over de FUE CT techniek en heeft zelfs zijn haren vroegtijdig moeten bijknippen wegens de snelle groei van zijn haren!

Maar Sander, we zijn er nog niet, we hebben ruim 6 maanden te gaan. Wij danken je wederom voor je gezellige komst en zien je met open armen terug voor het eindresultaat!

Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating