Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.9 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Ruud Gullit

Ruud kiest voor de FUE CT Stem Cell techniek bij bij Amsterdam Hair Institute, dochterbedrijf van Hairworld Istanbul.

Voormalig profvoetballer Ruud Gullit, AKA De Zwarte Tulp. Wie kent hem niet? Hij behaalde grote successen met topclubs als Feyenoord, PSV, AC Milan, en Chelsea en won met Oranje in 1988 de finale van het EK , werd uitgeroepen tot zowel Europees als Wereldvoetballer van het jaar, en bleef ook na zijn voetbalcarrière actief, eerst als trainer en later en nu nog steeds als voetbalanalyticus op tv. Noem waar ook ter wereld zijn naam en iedereen weet direct over wie het gaat.

Ruud Gullit krijgt FUE CT hersteloperatie

In de jaren waarin Ruud Gullit nog als stervoetballer speelde bij clubs als PSV en A.C. Milan, herkende iedereen hem natuurlijk direct aan zijn prachtige dreadlocks. Maar ook Ruud ontsnapte helaas niet aan het lot dat veel mannen ten deel valt: naarmate hij ouder werd, werd hij steeds kaler.

In een poging daar iets aan te doen besloot Ruud een aantal jaren geleden bij een Nederlands instituut een haartransplantatie te ondergaan, maar over het resultaat dat hij daar behaalde was hij absoluut niet tevreden. Met die ervaring in zijn achterhoofd, had Ruud zich al een beetje neergelegd bij het feit dat hij kaal werd, tot hij op een gegeven moment de resultaten zag die Hairworld Istanbul had behaald bij BN’ers als Lange Frans en Najib Amhali. Hij maakte direct een afspraak voor een consult, en raakte tijdens dat gesprek dermate onder de indruk van de professionaliteit en deskundigheid van de haartransplantatie-experts die hij sprak, dat hij direct besloot zich te laten behandelen met de revolutionaire FUE CT techniek van Hairworld Istanbul.

Omdat Ruud Gullit al eerder een mislukte haartransplantatie had ondergaan, kwam hij bij Hairworld Istanbul in aanmerking voor een FUE CT hersteloperatie. Bij het uitvoeren van dit soort operaties komen alle kennis en ervaring die Hairworld Istanbul in haar bestaan heeft opgedaan samen: 14 jaar ervaring op het gebied van de meest geavanceerde haartransplantatie-technieken, 8 jaar ervaring op het gebied van professionele nazorg en 7 jaar ervaring met het uitvoeren van hersteloperaties, waarbij ruim 3.000 patiënten werden behandeld die eerder een of meerdere haartransplantaties hadden ondergaan zonder het gewenste resultaat te behalen.

Naar aanleiding van al deze hersteloperaties ontwikkelde Hairworld Istanbul maar liefst 30 verschillende, unieke protocollen, die elk een bewezen, trefzekere oplossing bieden voor alle problemen die wij in de loop der tijd zijn tegengekomen, zoals hoofdhuidproblemen, zwakke donorharen, problemen met de bloedcirculatie van de hoofdhuid, een uitgeput donorgebied en de meest uiteenlopende andere gezondheidsproblemen. Zodat wij nu, ongeacht de situatie van onze cliënt in staat zijn om aan de hand van het juiste protocol een perfect daarop afgestemde behandeling uit te voeren, op maat en trefzeker.

In het geval van Ruud Gullit werd besloten om hem als onderdeel van de FUE CT hersteloperatie een FUE CT Stem Cell behandeling te laten ondergaan. Doel daarbij was de hoofdhuid, haarwortels en bloedcirculatie in perfecte conditie te brengen, zodat Ruud verzekerd zou zijn van het meest ideale uitgangspunt voor het uitvoeren van een maximaal geslaagde haartransplantatie.

haart

Ruud Gullit’s FUE CT behandeling werd volgens een nauwkeurig gedefinieerd protocol uitgevoerd, waarbij de volgende stappen werden doorlopen:

Ten eerste werden uit het vetweefsel rond zijn middel zogenaamde mesenchymale stamcellen geëxtraheerd. Dit zijn stamcellen die het vermogen in zich dragen om zich op veel verschillende manieren te ontwikkelen en dus voor veel verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. Daarnaast  spelen dit soort cellen ook een belangrijke rol bij de ontwikkeling van nieuwe micro-bloedvaten, die weer bijdragen aan de versterking van de hoofdhuid.

Over een jaar, als alle bij Ruud Gullit geïmplanteerde grafts nieuwe haren hebben geproduceerd, zal het resultaat van zijn behandeling 100% zichtbaar zijn. Gezien Ruuds regelmatige optreden op tv, zullen we er dan vanzelf wel achter komen of hij dan zijn fameuze dreadlocks weer zal dragen, of dat hij toch heeft gekozen voor een wat korter kapsel. Een ding is hoe dan ook zeker: aan het volume en de dichtheid van zijn haar zal het niet liggen.

Hebt u nooit dreadlocks gedragen, maar ergert u zich net als Ruud Gullit wel aan de steeds kaler wordende plekken op uw hoofd? Kies dan net als Ruud Gullit voor de FUE CT techniek van Hairworld Istanbul en maak kennis met de kortste weg naar het beste resultaat!

Meer informatie

Wilt meer informatie hebben over Hairworld Istanbul en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, vult u dan het aanvraagformulier in dat u hier (link) vindt. Daarbij wordt u verzocht ons foto’s aan te leveren van de huidige situatie van uw haar (voor-, zij- en achteraanzicht), op basis waarvan wij een tijdelijke offerte voor u zullen samenstellen. Binnen twee dagen nadat u deze tijdelijke offerte per mail van ons hebt ontvangen, wordt u telefonisch door een van onze medewerkers benaderd en uitgenodigd voor een consult.

Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating