Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.9 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Remko.

Remko Harms (5 november 1981) is een Nederlands musicalacteur en zanger die onder meer te zien was in Rembrandt en Les Misérables. Na de middelbare school studeerde Harms aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, waar hij zangles kreeg van Edward Hoepelman. Harms volgde verder diverse workshops bij Lenette van Dongen, Willem Nijholt en Seth Gaaikema.

Tijdens zijn studie speelde hij mee in de producties Máxima, Rent, Into the Woods en Sweeney Todd. Na zijn afstuderen speelde Harms in onder andere Doornroosje, Jeans 14 en 15, Rembrandt en Les Misérables. Verder verzorgde hij de choreografie voor een amateurgospelkoor en verzorgt hij voor verschillende amateurproducties de pruiken.

Daarnaast heeft Harms soloshows gegeven in verschillende theaters in maart en mei 2009. In 2009 werkte hij ook mee aan de concertserie Psalms & Hymns, waarin hij optrad samen met Jan Vayne. In augustus 2007 bracht Harms zijn eerste single uit, Just As I Am.

In 2009 werkte hij mee aan de single Together We Will Stand, samen met onder anderen Tony Neef en Maaike Widdershoven, die uitgegeven werd voor het project Sterrenherdenkingsboom.

In oktober 2009 bracht Harms zijn eerste solo-cd uit, Can’t Wait. Op dit album staan deels voor hem geschreven nummers, deels covers. Aan dit album hebben ook Nurlaila Karim en Cor Bakker meegewerkt. Verder was aan dit album een minitheatertournee gekoppeld, tijdens welke Harms eigen werk zong in de Rode Hoed in Amsterdam, op 2 oktober 2009, en het theater Zuidplein in Rotterdam, op 17 oktober 2009.

Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating