Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.9 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Vlogger Nesim Najih

Op zijn 23e was de populaire vlogger Nesim Najih al behoorlijk kaal en besloot toen een haartransplantatie te ondergaan. Vrij impulsief ging hij met het eerste het beste haartransplantatie-instituut in Turkije in zee, een beslissing waar hij later behoorlijk spijt van heeft gehad. Volgens Nesim zelf was zijn haartransplantatie daar ‘het perfecte voorbeeld van alles wat mis kon gaan’: zwellingen, een blauw hoofd, necrose op de voorkant van zijn hoofd, niets bleef hem gespaard.

haartransplantatie-nesim-najih

Hoe anders was het Nesims vrienden Najib Amhali en Lange Frans vergaan, die beiden bij Hairworld Istanbul met veel succes de FUE CT techniek hadden ondergaan. Om een lang verhaal kort te maken: via hen kwam Nesim uiteindelijk ook terecht bij Hairworld Istanbul, waar hij een hersteloperatie onderging, uiteraard ook met de FUE CT techniek. En dit was een groot succes.

Zelfs het grote kale litteken-plek dat als gevolg van de necrose was overgebleven, kon weer worden opgevuld met dichte haargroei. En het eindresultaat dat iedereen nu kan zien mag er wezen: Nesims kalende hoofd is inmiddels weer bedekt met een dikke bos krullen en zijn haar is naar zijn eigen zeggen nu dikker dan ooit.

Nesim steekt niet onder stoelen of banken dat hij er achteraf best wel van baalt dat hij niet direct naar Hairworld Istanbul is gegaan. Maar uiteindelijk is hij toch ontzettend blij met het resultaat van zijn geslaagde hersteloperatie, en hij hoopt dat door zijn voorbeeld andere mensen veel ellende bespaard kan blijven.

Dat Hairworld Istanbul ook Nesim na zijn totaal mislukte eerdere haartransplantatie toch nog kon helpen, is zeker geen toeval. Met behulp van de FUE CT techniek werden inmiddels duizenden mannen behandeld, waarbij een succespercentage van maar liefst 97% werd behaald. Dit is voor een belangrijk deel te danken aan het maatwerk dat Hairworld Istanbul levert, waarbij, uitgaande van de individuele situatie en wensen van de klant op basis van niet minder dan 30 verschillende protocollen, telkens het meest geschikte behandelingstraject wordt samengesteld, op maat en trefzeker.

Bepalend voor het succes van Nesims haartransplantatie was ook de toepassing in het nabehandelingstraject van CTS, oftewel Circulation Treatment Stimulators. CTS is een unieke, uitgebalanceerde formule van specifieke biologische mineralen en stimulanten die na de behandeling in de juiste dosering in de hoofdhuid worden ingebracht en die de doorbloeding en haargroei stimuleren. CTS is speciaal door en voor Hairworld Istanbul ontwikkeld op basis van een geheime formule waarvan alleen wij de samenstelling kennen. De werkzame stoffen in CTS worden in Europa uitsluitend voor Hairworld Istanbul geproduceerd en daarnaast heeft CTS een officieel Europees injectable certificate dat alleen op naam van Hairworld Istanbul staat.

Meer informatie

Wilt meer informatie hebben over Hairworld Istanbul en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, vult u dan het aanvraagformulier in dat u hier (link) vindt. Daarbij wordt u verzocht ons foto’s aan te leveren van de huidige situatie van uw haar (voor-, zij- en achteraanzicht), op basis waarvan wij een tijdelijke offerte voor u zullen samenstellen. Binnen twee dagen nadat u deze tijdelijke offerte per mail van ons hebt ontvangen, wordt u telefonisch door een van onze medewerkers benaderd en uitgenodigd voor een consult-afspraak die uiteraard in Nederland zal plaatsvinden.

Als u om wat voor reden dan ook niet naar onze kliniek wilt of kunt komen, kunnen wij ook een online beoordeling van uw haarsituatie geven.


Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating