Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.9 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Najib Amhali

Najib Amhali wie kent hem niet. Wellicht een van de bekendste comedians en tv personality’s van Nederland. Zoals vele artiesten die vaak in de spotlight staan stoorde Najib zich enorm aan de kalende plekken op zijn hoofd.

Helaas gaf de eerste haartransplantatie die hij bij een Nederlandse kliniek had laten uitvoeren niet het gewenste resultaat. Najib gaf echter niet op.

najib-amhali-haartransplantatie

FUE CT hersteloperatie van Najib Amhali

Najib Amhali die vooral bekend is als een van de meest succesvolle cabaretiers van Nederland, kon zich behoorlijk ergeren aan de kalende plekken op de zij- en achterkant van zijn hoofd. Vooral als hij onder felle belichting op het podium stond of op televisie of film te zien was, waren die extra goed zichtbaar.  Daar kwam bij dat Najibs vrouw, die een eigen kapsalon heeft, haar man ook wel eens met meer haar wilde zien. Voldoende redenen al met al voor Najib Amhali om op een gegeven ogenblik de knoop door te hakken en een haartransplantatie te ondergaan bij een instituut in Nederland. Het resultaat dat hij daar echter behaalde was dermate teleurstellend, dat Najib zich eigenlijk al bij een leven lang kaalheid had neergelegd. Tot hij via internet op Hairworld Istanbul stuitte en de geweldige resultaten zag die zij met de revolutionaire FUE CT techniek bereikten. Najib twijfelde niet lang, maakte een afspraak en de rest is ‘history’.

Omdat Najib al eerder een mislukte haartransplantatie had ondergaan, kwam hij bij Hairworld Istanbul in aanmerking voor een FUE CT hersteloperatie. Bij het uitvoeren van dit soort operaties komen alle kennis en ervaring die Hairworld Istanbul in haar bestaan heeft opgedaan samen: 14 jaar ervaring op het gebied van de meest geavanceerde haartransplantatie-technieken, 8 jaar ervaring op het gebied van professionele nazorg en 7 jaar ervaring met het uitvoeren van hersteloperaties, waarbij ruim 3.000 patiënten werden behandeld die eerder een of meerdere haartransplantaties hadden ondergaan zonder het gewenste resultaat te behalen.

Naar aanleiding van al deze hersteloperaties ontwikkelde Hairworld Istanbul maar liefst 30 verschillende, unieke protocollen, die elk een bewezen, trefzekere oplossing bieden voor alle problemen die wij in de loop der tijd zijn tegengekomen, zoals hoofdhuidproblemen, zwakke donorharen, problemen met de bloedcirculatie van de hoofdhuid, een uitgeput donorgebied en de meest uiteenlopende andere gezondheidsproblemen. Zodat wij nu, ongeacht de situatie van onze cliënt in staat zijn om aan de hand van het juiste protocol een perfect daarop afgestemde behandeling uit te voeren, op maat en trefzeker.  Zo ook bij Najib Amhali, bij wie voorafgaand aan zijn behandeling bloedwaarden werden geoptimaliseerd, hoofdhuidproblemen werden verholpen, en het donorgebied dat na de vorige behandeling al behoorlijk was verzwakt, zorgvuldig werd geanalyseerd om zo een optimale oogsting van grafts mogelijk te maken.

Terugkijkend op zijn FUE CT hersteloperatie zegt Najib Amhali nu dat hij er best een beetje tegenop had gezien, maar dat het allemaal reuze meeviel. Pijn heeft hij totaal niet gevoeld, en voor hij het wist was de operatie al weer afgerond en kon hij terugkeren naar het luxe hotel dat Hairworld Istanbul voor hem had geboekt.

Ook was Najib Amhali zeer tevreden over de begeleiding door Hairworld Istanbul: van de aanloop naar de reis tot en met de uitgebreide nazorg, alles was naar zijn zeggen perfect geregeld. Terwijl het hem ook opviel hoe positief en bereidwillig het personeel van Hairworld Istanbul zich tijdens zijn verblijf in Istanbul naar hem opstelde. In zijn woorden: ‘bij Hairworld Istanbul ben je als klant koning, en dat merk je aan alles. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam en er echt op uit om voor jou het beste resultaat te behalen. En bovendien, welke medewerker van Hairworld Istanbul je ook tegenkomt, van het vliegveld tot in de operatiekamer, ze zijn allemaal Nederlandstalig, dus ook op het gebied van de communicatie is er geen enkel probleem.’

Inmiddels is het eindresultaat van de FUE CT hersteloperatie van Najib Amhali voor iedereen te bewonderen, en dat mag er zijn. Van de kalende plekken op zijn hoofd waar Najib zich zo aan kon ergeren, is niets meer te zien; hij heeft weer een volle haardos en kan zich met een gerust hart op het podium en voor de camera’s vertonen.

Dus ergert u zich net als Najib Amhali aan de steeds kaler wordende plekken op uw hoofd? Of heeft u een vrouw die u ook wel eens met meer haar zou willen zien? Kies dan net als Najib Amhali voor de FUE CT techniek van Hairworld Istanbul en maak kennis met de kortste weg naar het beste resultaat!

Meer informatie
Wilt meer informatie hebben over Hairworld Istanbul en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, vult u dan het aanvraagformulier in dat u hier (link) vindt. Daarbij wordt u verzocht ons foto’s aan te leveren van de huidige situatie van uw haar (voor-, zij- en achteraanzicht), op basis waarvan wij een tijdelijke offerte voor u zullen samenstellen. Binnen twee dagen nadat u deze tijdelijke offerte per mail van ons hebt ontvangen, wordt u telefonisch door een van onze medewerkers benaderd en uitgenodigd voor een consult.


Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating