Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Mr. Polska.

Artiest MR. Polska heeft ook gekozen voor de FUE CT techniek bij Hairworld Istanbul. 

Dominik Wlodzimierz Groot, geboren in Torun op 20 juli 1989 in Polen, beter bekend onder zijn artiestennaam Mr. Polska, is een Nederlands-Pools rapper.

Dominik studeerde aan de Herman Brood Academie, die hij in 2010 afronde. In 2007 bracht hij een album uit in eigen beheer onder de naam MC Polski. In december 2011 kreeg hij van de stichting Polonus de Publieksprijs bij de verkiezing van Pool van het Jaar.

Tijdens het Europees Kampioenschap voetbal 2012 maakte Mr. Polska dagelijks achtergrondreportages in Polen voor het Radio 1-programma Sportzomer. Zijn eerste studioalbum kwam uit op 1 maart 2012 genaamd Waardevolle Gezelligheid. Ook heeft Mr. Polska deel uitgemaakt van het spelprogramma Expeditie Robinson, hierbij eindigde hij bij de laatste 7.

Beertje van Beers: Je hebt last gehad van haaruitval, in welke mate?
Mr. Polska: Op een gegeven moment merkte ik dat mijn haar aanzienlijk dunner werd, dus niet zozeer kaal. Hierdoor raakte ik de volume kwijt. Ik dacht, misschien komt het omdat ik mijn haren vaak verfde of vaak knipte. Gezien het feit dat mijn ouders beide nog genoeg haar hebben.

Beertje van Beers: Wat heeft Hairworld Istanbul precies voor jou gedaan?
Mr. Polska: Hairworld Istanbul heeft aan de voorkant haren geplaatst. Tevens zijn de kale plekjes tussen mijn bestaande haren opgevuld.

Beertje van Beers: Ben je tevreden tot zover?
Mr. Polska: Jazeker, ik heb nog wel wat maanden voor de boeg, maar ik vind dat het verschil nu al goed zichtbaar is. Alle plekjes zijn nu opgevuld.

Meer informatie
Wilt meer informatie hebben over Hairworld Istanbul en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, vult u dan het aanvraagformulier in dat u hier (link) vindt. Daarbij wordt u verzocht ons foto’s aan te leveren van de huidige situatie van uw haar (voor-, zij- en achteraanzicht), op basis waarvan wij een tijdelijke offerte voor u zullen samenstellen. Binnen twee dagen nadat u deze tijdelijke offerte per mail van ons hebt ontvangen, wordt u telefonisch door een van onze medewerkers benaderd en uitgenodigd voor een consult.

Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating