Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Lorenzo Elstak.

Lorenzo is professioneel danser van beroep. Hij heeft na zijn studie bestuurskunde 5 jaar lang jongerenwerk gedaan. Inmiddels heeft hij verschillende projecten en organisaties op zijn naam staan. Zo runt hij een entertainment bedrijf Pure Amusement en is hij de drijvende kracht achter IKBENWIJ, een stichting die jongeren door middel van “spoken word”, dans en theater een stem geeft.

Daarnaast heeft Lorenzo ook het platform Katendrecht opgericht, om ervoor te zorgen dat alle bewoners mee kunnen liften op de positieve ontwikkelingen in de wijk. Lorenzo houdt ervan om mensen bij elkaar te brengen om op die manier een wij-gevoel te creëren. Wij hebben Lorenzo vanaf het begin op de voet laten volgen.

Ruim een jaar nadat Lorenzo bij Hairworld Istanbul zijn FUE CT haartransplantatie onderging is zijn eindresultaat bekend gemaakt bij SBS 6.

Tijdens zijn interview legt hij zijn keuze voor Hairworld Istanbul uit. Met zijn nieuwe look gaat Lorenzo zijn leven en zijn passie weer vol vertrouwen tegemoet. Bekijk zijn FUE CT behandelingstraject in de onderstaande video.

Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating