Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.6 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 10.000+ operaties 97% slagingspercentage
NL EN

Gregor van Vlierden

Gregor van Vlierden, net als zijn vrouw Mascha Feoktistova, een succesvol vlogger en instagrammer, had al op jonge leeftijd te kampen met kaalheid. Op zoek naar een geschikte oplossing had hij al met meerdere klinieken gesprekken gevoerd, maar bij geen van alle voelde hij een klik, laat staan dat hij de zorg voor zijn haar aan hen toe durfde te vertrouwen.

Toen hij echter zag hoe Hairworld Istanbul zijn goede vriend Rutger Vink  weer van een volle haardos had voorzien en hoe ze er ook in waren geslaagd om Nesim Najih – na een totaal mislukte haartransplantatie bij een andere haartransplantatiekliniek – weer een volle bos krullen te bezorgen, was hij om: hij koos voor de unieke FUE CT techniek van Hairworld Istanbul.

Hairworld Istanbul is de enige kliniek ter wereld die de FUE CT techniek mag uitvoeren en hier ook een merkregistratie voor heeft.

Gregor was erg te spreken over de werkwijze van Hairworld Istanbul, en vond het fijn dat hij van begin tot eind optimaal werd begeleid. Zo werd hij ondersteund bij de voorbereiding van zijn reis naar Istanbul, waar hij en zijn vrouw, die hem uiteraard vergezelde, verbleven in een door Hairworld Istanbul voor hun geboekt prima hotel. En ook was hij erg blij met de begeleiding ter plekke door een Nederlands sprekende medewerker, die hem tijdens de verschillende fasen van de behandeling in het ziekenhuis voortdurend kon uitleggen wat er ging gebeuren.

Inmiddels kan iedereen het resultaat van Gregors behandeling zien, en dat mag er zijn: hij heeft weer een volle haardos, en hoeft zich, zoals hij zelf zegt, nooit meer zorgen te maken over een glimmend hoofd voor de camera.

Gregor vormt, net als zijn vriend Rutger Vink, het levende bewijs van de kracht van de unieke FUE CT techniek, waarmee Hairworld Istanbul door middel van slechts een behandeling in staat is kalende mannen een complete metamorfose te laten ondergaan door hen weer te voorzien van een volle bos haar.

Bent u nog nooit behandeld, en bent u, net als Gregor dat was, toe aan een weer volle haardos? Twijfel dan niet, en kies ook voor de kortste weg naar het beste resultaat: de FUE CT techniek van Hairworld Istanbul.

Meer informatie

Wilt meer informatie hebben over Hairworld Istanbul en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, vult u dan het aanvraagformulier in dat u hier (link) vindt. Daarbij wordt u verzocht ons foto’s aan te leveren van de huidige situatie van uw haar (voor-, zij- en achteraanzicht), op basis waarvan wij een tijdelijke offerte voor u zullen samenstellen. Binnen twee dagen nadat u deze tijdelijke offerte per mail van ons hebt ontvangen, wordt u telefonisch door een van onze medewerkers benaderd en uitgenodigd voor een consult-afspraak die uiteraard in Nederland zal plaatsvinden.

Als u om wat voor reden dan ook niet naar onze kliniek wilt of kunt komen, kunnen wij ook een online beoordeling van uw haarsituatie geven.

 


Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating