Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.7 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ervaren Betrouwbaar De mooiste resultaten!
NL EN

Dr R. Laigsingh.

Na een stressvolle periode kreeg Dr. Rajan last van haaruitval. In Nederland werd destijds voornamelijk de FUT-behandeling uitgevoerd. Dr. Rajan heeft deze behandeling ondergaan, maar was niet tevreden over het eindresultaat. Na de FUT-behandeling werd de reguliere FUE techniek gelanceerd. Dit was een verademing omdat men bij deze techniek geen groot litteken op het achterhoofd overhield.

Thomas copy

De FUE techniek was in opkomst en werd veel uitgevoerd in Istanbul. Dr. Rajan heeft zich toen verdiept in de materie en besloot om naar Istanbul af te reizen. Bij aankomst ging een wereld voor hem open. Toen hij zag hoe ver ze in Istanbul op het gebied van haartransplantaties waren, besloot hij om zich daar te laten behandelen. Echter bleek het resultaat met de FUE techniek niet optimaal.

Als arts en ervaringsdeskundige wist Dr. Rajan dat het anders moest. Volgens Dr. Rajan moet de bloedcirculatie eerst verbeterd worden om tot een optimaal resultaat te kunnen komen. Na de nodige opleidingen te hebben gevolgd op het gebied van haartransplantaties kwam Dr. Rajan bij Hairworld Istanbul terecht.

Waarom heeft u een haartransplantatie ondergaan?

Dr. Rajan: Als arts weet ik – ik zal je niet vermoeien met de inhoudelijke informatie – dat de FUE CT techniek de enige manier is om hormoonongevoelige follikels (follikels die een leven lang haren blijven produceren) te verplaatsen naar de kalende (hormoongevoelige) gebieden om daar vervolgens een goede haarproductie te creëren. Als dit in een goed doorbloede omgeving wordt gedaan, in combinatie met de nieuwste technieken van oogsten en herplaatsen, blijkt dit de juiste methode te zijn.

Waarom bij Hairworld Istanbul?

Dr. Rajan: We vonden elkaar in het bovenstaand inzicht. Werken met de Nederlandse bedrijfscultuur en de lokale Turkse kennis op haartransplantatie-gebied vond ik ideaal.

Was je nerveus, waarom?

Dr. Rajan: Ik was niet nerveus, maar voelde een gezonde spanning om het voorspelde resultaat te mogen zien.

Hoe was de behandeling?

Dr. Rajan: Precies hoe het tot in de puntjes was verteld. Bedenk daarbij dat ik ervaringsdeskundige ben en mijn kennis en ervaring ook in het huidige programma heb meegenomen. We leren dagelijks en passen het programma zonodig ook aan om de tevredenheid van de klant te verbeteren.

Hoe voelde je je na de behandeling?

Dr. Rajan: De eerste dagen en weken moet je voorzichtig zijn en dat geeft natuurlijk enig ongemak, maar het resultaat geeft dan veel voldoening.

Is het resultaat naar wens?

Dr. Rajan: Het resultaat is boven verwachting.

Hoe reageert je omgeving, voel je je zeker?

Dr. Rajan: De meeste mensen weten het niet en vinden mijn kapsel er natuurlijk uitzien. Als ik vertel dat ik al meerdere haartransplantaties heb gehad, verliezen ze hun vooroordelen over de ingreep en zijn ze enthousiast.

Natuurlijk voel ik mij super.

Vraag een offerte aan en plan een consult in.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen?