Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.6 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 10.000+ operaties 97% slagingspercentage
NL EN

Edwin van Wooning.

Op het gebied van hersteloperaties staat Hairworld Istanbul op nummer 1. Cliƫnten die al 3 of 4 haartransplantaties achter de rug hadden en vaak ten einde raad waren hebben wij met succes kunnen behandelen.

In de onderstaande video vertelt Edwin van Wooning over zijn ervaring bij Hairworld Istanbul. Hij legt uit wat de exacte verschillen zijn tussen de FUE CT techniek en andere technieken.

Een sprekend voorbeeld is Edwin van Wooning, de directeur van de Nederlandse Haarstichting die, voor hij bij ons kwam, al 5 keer bij andere instituten was behandeld (3x FUE techniek, 1x haar-stamcel en 1 x ACELL). Helaas was hij na al deze behandelingen nog steeds niet tevreden over het resultaat. Zijn gewenste resultaat is uiteindelijk met onze unieke FUE CT techniek wel bereikt.

Edwin van Wooning heeft in 9 maanden tijd twee CTS-behandelingen gehad om zijn haren een boost te geven. De biologische stimulanten zorgen ervoor dat de haarwortels structureel sterker worden en hierdoor ook gezonder ogen. Niet alleen Edwins getransplanteerde haren zijn behandeld tijdens de CTS behandelingen, maar ook zijn bestaande haar. Op deze manier is het totaalplaatje geoptimaliseerd.

Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating