Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Laszlo.

Laszlo was een internationaal model, geboren in Nederland. Op zijn 25ste begon hij als mannelijk model. Hij werkte in vele steden waaronder Milaan, Parijs, Hamburg, Tokyo, New York en Barcelona. Tijdens zijn carrière heeft hij gewerkt voor grote merken als Canali, Replay, Ermenegildo Zegna en Adolfo Dominguez.

 

Tevens heeft hij meegedaan aan modeshows in Milaan, de Amsterdam Fashion Week en de Mercedes Benz Fashionweek in Tokyo. Ook op het scherm was Laszlo geregeld te zien. In 2011 had hij een rol in Holland Next Topmodel, en ook verscheen hij in commercials zoals die van C&A, en Mythos Beer.

Yimaz Kahraman: Waarom wilde je een haartransplantatie ondergaan?

Laszlo: Ik merkte dat ik vanaf mijn 28e al inhammen kreeg. Op zich vond ik het niet zo erg, omdat ik er nog mee weg kwam tijdens de fotoshoots, maar naarmate de tijd vorderde, merkte ik dat mijn inhammen steeds dieper werden en werd ik een beetje onrustig. Als ik in de ‘hair en make-up’ zat voelde ik mezelf niet op mijn gemak. Ik zag vaak dat de haarstylist moeite had om mijn haar in model te brengen. Voor een model is een goede haarlijn erg belangrijk. Als je die niet hebt, dan loop je de kans opdrachten mis te lopen. Vandaar dat ik bij jullie terecht kwam.

Yilmaz Kahraman: Waarom heb je specifiek voor ons gekozen?

Laszlo: Ik heb mezelf van tevoren goed ingelezen in de verschillende haartransplantatie technieken, zodat ik zeker zou zijn dat ik de juiste keuze zou maken. Je leest tegenwoordig veel verhalen van mensen die een behandeling hebben ondergaan en absoluut ontevreden zijn. Dit wilde ik voorkomen. Wat mij opviel is dat jullie bereid zijn iemand aan te kondigen voordat de operatie heeft plaats gevonden. Tevens delen jullie ook de tussentijdse resultaten en niet alleen de eindresultaten. Het feit dat jullie veel BN’ers behandelen gaf mij ook extra vertrouwen.

Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating