Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.7 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ervaren Betrouwbaar De mooiste resultaten!
NL EN

De revolutionaire FUE CT Stem Cell techniek van Hairworld Istanbul

Ontwikkeling en onderzoek hebben bij Hairworld Istanbul altijd hoog in het vaandel gestaan. Simpelweg omdat wij altijd betere resultaten voor onze klanten willen realiseren en iedereen die dat wil de mogelijkheid willen bieden om een haartransplantatie te krijgen.

Screenshot 104 e1615811727862

De unieke FUE CT techniek, die zich inmiddels heeft bewezen als de meeste effectieve haartransplantatie techniek in de markt, is hiervan al het regelrechte bewijs. En het is met trots dat wij nu het volgende klinkende resultaat van onze continue onderzoeksinspanningen kunnen presenteren: de revolutionaire FUE CT Stem Cell techniek.

In dit artikel beschrijven wij wat deze baanbrekende nieuwe techniek precies inhoudt en leggen wij ook uit hoe wij deze toepassen binnen onze praktijk om de resultaten die wij hiermee behalen nog verder te optimaliseren.

Wat houdt de FUE CT Stem Cell techniek in?

De FUE CT Stem Cell techniek is gebaseerd op onze unieke en bewezen effectieve FUE CT techniek. Dit betekent dat alle daarbij geldende onderscheidende pluspunten ook hierop van toepassing zijn, zoals de behandeling op maat aan de hand van een van onze 30 protocols, toepassing in het nabehandelingstraject van CTS, oftewel Circulation Treatment Stimulators (link), en het best haalbare resultaat door focus op multi-grafts. Het onderscheid zit hem in de toevoeging van de Stem Cell behandeling die plaatsvindt in het voortraject, en als voornaamste doel heeft om de hoofdhuidconditie substantieel te verbeteren zodat met de later volgende haartransplantatie een optimaal resultaat kan worden behaald.

Voor wie is de FUE CT Stem Cell techniek geschikt?
Door de toevoeging van de Stem Cell behandeling hebben wij onze FUE CT techniek nu ook geschikt en toegankelijk gemaakt voor mensen met kroeshaar, mensen met een zwak donorgebied of een problematische hoofdhuid, en daarnaast ook voor mensen die al elders een haartransplantatie hebben ondergaan die niet geslaagd is. Maar ook mensen die met hun haartransplantatie een maximaal haalbaar resultaat willen bereiken en bereid zijn daarvoor ‘the extra yard’ te gaan, zullen baat hebben bij de FUE CT Stem Cell techniek. Want dat staat wel vast: in combinatie met de unieke en op zichzelf al zeer effectieve en krachtige FUE CT techniek biedt Stem Cell op dit moment het beste wat er momenteel in de markt verkrijgbaar is.

De Stem Cell behandeling: stamceltechnologie met een essentiële twist

Een stamcel is een cel die kan zorgen voor de productie van andere gezonde cellen. Stamcellen komen overal voor in ons lichaam en hebben dankzij hun bijzondere eigenschappen als voornaamste taak om beschadigd weefsel te herstellen.

De bekendste stamcellen zijn die uit het beenmerg, en de meeste mensen hebben dan ook wel eens gehoord van de beenmergtransplantatie, die wordt ingezet als therapie bij aandoeningen als leukemie en bepaalde soorten lymfeklierkanker. Hierbij wordt ziek beenmerg vervangen door gezond merg, waarna de daarin aanwezige stamcellen vervolgens zullen zorgen voor de productie van gezonde bloedcellen. Zodra die rijp zijn en in de bloedsomloop terecht komen, gaan ze van daaruit hun herstellende en genezende rol vervullen.

Omdat stamcellen tegenwoordig ook uit het bloed en vetweefsel kunnen worden geoogst, wordt nu niet langer over een ‘beenmergtransplantatie’ gesproken, maar meer algemeen over een ‘stamceltransplantatie’, waarbij de toepassingsmogelijkheden zich in rap tempo uitbreiden en ook in kracht en effectiviteit toenemen.

Een van die nieuwe toepassingsmogelijkheden is nu de door Hairworld Istanbul ontwikkelde Stem Cell behandeling die zoals eerder aangegeven, een aanvulling vormt op de FUE CT techniek. De Stem Cell behandeling wordt in het voortraject van een FUE CT haartransplantatie uitgevoerd en heeft hierop een versterkende, optimaliserende uitwerking.

De Stem Cell behandeling wordt volgens een nauwkeurig gedefinieerd protocol uitgevoerd, waarbij de volgende stappen worden doorlopen:

Ten eerste worden uit het vetweefsel zogenaamde Mesenchymale stamcellen geëxtraheerd. Dit zijn stamcellen die het vermogen in zich dragen om zich op veel verschillende manieren te ontwikkelen en dus voor veel verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. Zo kan een Mesenchymale stamcel zich ontwikkelen tot hartcel, tot huidcel of, en daar is het ons natuurlijk om te doen, tot haarcel.

Na oogsting worden de cellen gedurende een periode van 6 weken en onder begeleiding van een team professoren bewerkt in een gecertificeerd GMP (Good Manufacturing Practices) laboratorium. De bewerkte cellen zijn vervolgens gereed voor toepassing binnen de FUE CT Stem Cell techniek, waarbij ze, voorafgaand aan de feitelijke haartransplantatie, door een gespecialiseerd team van plastisch chirurgen minutieus per vierkante centimeter in de functionele hoofdhuidlaag van de cliënt worden ingebracht.

Daar gaan de cellen vervolgens aan het werk met het optimaliseren van de hoofdhuidconditie, haarwortels en bloedcirculatie, met als resultaat het meest ideale uitgangspunt voor het uitvoeren van een maximaal geslaagde haartransplantatie.

Let wel: De FUE CT Stem Cell techniek mag beslist niet worden verward met een haarstamceltransplantatie die op een totaal andere manier werkt. Daarbij ligt de focus namelijk op het oogsten van delen van grafts uit het donorgebied die vervolgens worden overgezet naar het ontvangstgebied. Vervolgens is het de bedoeling dat zowel de in het donorgebied achtergebleven grafthelft als de getransplanteerde grafthelft nieuwe haren gaan produceren.

Hairworld Istanbul heeft inmiddels al meerdere patiënten met succes behandeld met de FUE CT Stem Cell techniek. Zo werd recentelijk o.a. acteur Huub Smit met deze methode behandeld (link), en zal binnenkort niemand minder dan voormalig wereldstervoetballer Ruud Gullit ook een FUE CT Stem Cell haartransplantatie bij ons ondergaan.

Meer informatie

Wilt meer informatie hebben over Hairworld Istanbul en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, vult u dan het aanvraagformulier in dat u hier (link) vindt. Daarbij wordt u verzocht ons foto’s aan te leveren van de huidige situatie van uw haar (voor-, zij- en achteraanzicht), op basis waarvan wij een tijdelijke offerte voor u zullen samenstellen. Binnen twee dagen nadat u deze tijdelijke offerte per mail van ons hebt ontvangen, wordt u telefonisch door een van onze medewerkers benaderd en uitgenodigd voor een consult.

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen?