Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Soufiane Touzani & Nadir Touzani

Freestyle-voetballer Soufiane Touzani bezocht Hairworld Istanbul voor een openhartig gesprek over de mogelijkheden van onze FUE CT haartransplantatie voor zijn neef: Nadir Touzani.

Freestyle-voetballer Soufiane Touzani bezocht Hairworld Istanbul met zijn neef (Nadir Touzani) voor een openhartig gesprek over de mogelijkheden van een FUE CT haartransplantatie. Samen hebben zij veel research gedaan om een weloverwogen keuze te maken, aangezien Nadir op jonge leeftijd een haartransplantatie wilde ondergaan.

Om jongen hierover te informeren zijn zij een persoonlijk gesprek met onze Tricholoog en CEO Yilmaz Kahraman aangegaan, waarbij Yilmaz alle vragen zo goed mogelijk heeft beantwoord.

Wil je meer weten? Bekijk dan de onderstaande video.

Onderstaand het voor, met daaronder het na resultaat. Binnenkort mogen we Soufiane en Nadir Touzani weer in onze kliniek ontvangen, waarbij we hun ervaring en het resultaat nogmaals in de schijnwerpers zullen zetten!

 

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden van onze FUE CT haartransplantatie techniek? Vraag dan een vrijblijvend consult aan.

Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Gerelateerde artikelen

 

Certificeringen & keurmerken.

 

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating