Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.9 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 17 jaar ervaring 16.000+ operaties 97% slagingspercentage na één behandeling
NL EN

Sander de Kramer

Wat journalist, schrijver, televisiepresentator, en bovenal weldoener Sander de Kramer een bijzonder mens maakt, is dat hij zich niet alleen het lot van minder bedeelden in de samenwerking aantrekt, maar er ook alles aan doet om het leven van hulpbehoevenden daadwerkelijk te verbeteren.

Zo had de van oorsprong Rotterdammer zich al jarenlang ingezet voor de daklozen in zijn stad (eerst als hoofdredacteur van de Straatkrant en later als bondscoach van het voetbalteam voor daklozen), toen hij op een gegeven moment las dat Sierra Leone de slechtste plek op aarde was. Hij wilde met eigen ogen zien hoe het daar was, nam het vliegtuig, en werd ter plekke diep geraakt door wat hij daar aantrof: kindslaven die zich afbeulden in de diamantmijnen, tieners die zich prostitueerden voor een paar centen. Hij wist direct dat hij die kinderen zou gaan helpen, en voegde de daad ook bij het woord: inmiddels is hij 134 keer in Afrika geweest, bouwde er scholen, haalde kinderen uit de prostitutie en stuurde ze naar school om een vakopleiding te volgen, en zorgde ook nog voor mikrokredieten waarmee ze een onderneming konden starten.

Sanders buitengewone inzet en daadkracht zijn niet onopgemerkt gebleven. Vorig jaar won hij vanwege zijn inzet voor minderbedeelden en mensen in de verdrukking al de Hélène de Montigny-prijs 2019, en dit jaar ontving hij voor de vele goede zaken waarvoor hij zich inzet de prestigieuze Four Freedoms Award, waarmee hij zich in hetzelfde rijtje voegt als Nelson Mandela, Angela Merkel en prinses Juliana, die eerder deze prijs ontvingen. ‘Ik ben echt flabbergasted.’, zo reageerde Sander toen hij hoorde dat hij de prijs had gekregen, maar dat hij hem dubbel en dwars verdient mag duidelijk zijn.

Maar hoe exceptioneel zijn daden en instelling ook zijn, ook Sander blijft ‘maar’ een mens en dus had ook hij al jaren te kampen met dunner wordend haar. Al in 2016 had hij in zijn zoektocht naar een oplossing contact gelegd met onze kliniek, en na een intake-gesprek direct besloten zich door ons te laten behandelen. Maar door zijn drukke werkzaamheden en vele vliegreizen was het er sindsdien niet van gekomen om een afspraak in te plannen voor de behandeling. Tot het onlangs dan eindelijk zover was: Sander kreeg zijn FUE CT-behandeling, de revolutionaire, door onszelf ontwikkelde haartransplantatie techniek waarmee inmiddels duizenden mensen met succes zijn behandeld, en waarmee wij een klanttevredenheidspercentage behaalden van meer dan 97%.

Sanders behandeling verliep voorspoedig. In totaal werden ruim 4.600, hoofdzakelijk multigrafts, geplaatst, wat betekende dat er maar liefst ruim 12.000 haren werden getransplanteerd.

Tot het eindresultaat van Sanders behandeling volledig zichtbaar is, blijft het nog even wachten op afbeeldingen van Sanders dan weer volle haardos, maar een ding staat vast: over niet al te lange tijd zal Sander zich nooit meer druk hoeven te maken om zijn dunner wordende haar. Alsof hij zich daar al de tijd voor zou gunnen, met het drukke leven dat hij leidt en alle goede doelen waar hij zich voor inzet.

Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Gerelateerde artikelen

 

Certificeringen & keurmerken.

 

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.5 (Kiyoh) 9.7 Rating