Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.6 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ruim 16 jaar ervaring 10.000+ operaties 97% slagingspercentage
NL EN

De ervaring van Ruud Gullit na zijn FUE CT hersteloperatie

In de jaren waarin Ruud Gullit nog als stervoetballer speelde bij clubs als PSV en A.C. Milan, herkende iedereen hem natuurlijk direct aan zijn prachtige dreadlocks. Maar ook Ruud ontsnapte helaas niet aan het lot dat veel mannen ten deel valt: naarmate hij ouder werd, werd hij steeds kaler.

ruud-gullit-haartransplantatie

Toen ex-topvoetballer Ruud Gullit koos voor ons dochterbedrijf Amsterdam Hair Institute, had hij al eerder een haartransplantatie ondergaan bij een andere kliniek. Het resultaat daarvan was echter helaas niet afdoende, dus toen hij de volle haardos zag die Patrick Kluivert had teruggekregen hoefde hij niet lang na te denken: dat wilde hij ook!

Nadrukkelijk koos Ruud Gullit er daarbij voor de publiciteit niet uit de weg te gaan. Taboes, voor zover die nog bestaan rondom een haartransplantatie, moeten wat hem betreft zo snel mogelijk worden gebroken. Waarom zou je je er als man voor moeten schamen dat je je zelfverzekerder voelt met een volle haardos? Onzinnig, vindt Ruud, en daarom praat hij in de media (o.a. op CNN, RTL4) graag open en vrij over wat zijn eigen haartransplantatie voor hem betekend heeft.

Voor Ruud Gullit was het met name belangrijk dat zijn haarlijn werd hersteld en dat de dunner wordende gebieden op zijn hoofd werden opgevuld. Bij zowel HairWorld Istanbul als dochterbedrijf Amsterdam Hair Institute maken we gebruik van de 100% maatwerk. Daardoor zijn wij in staat, ongeacht de situatie van onze cliënt, om een perfect afgestemde behandeling uit te voeren.

Ruud Gullit koos voor de FUE CT Stem Cell techniek, de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van haartransplantatie. Bij Ruud mag er zeker gesproken worden van een geslaagde haartransplantatie!

Weliswaar zal Ruud zijn dreadlocks niet meer terugkrijgen, maar voor de camera hoeft hij zich in ieder geval geen zorgen meer te maken om zijn dunner wordende haardos. Die mag weer gezien worden!


Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Gerelateerde artikelen

 

Certificeringen & keurmerken.

 

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen? 9.8 (Kiyoh) 9.7 Rating