Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.7 (Kiyoh) Kiyoh reviews
Ervaren Betrouwbaar De mooiste resultaten!
NL EN

De 4,5 maand update van Ruud Gullit na zijn FUE CT hersteloperatie bij Hairworld Istanbul!

In de jaren waarin Ruud Gullit nog als stervoetballer speelde bij clubs als PSV en A.C. Milan, herkende iedereen hem natuurlijk direct aan zijn prachtige dreadlocks. Maar ook Ruud ontsnapte helaas niet aan het lot dat veel mannen ten deel valt: naarmate hij ouder werd, werd hij steeds kaler.

ruud-gullit-haartransplantatie

In een poging daar iets aan te doen besloot Ruud een aantal jaren geleden bij een Nederlands instituut een haartransplantatie te ondergaan, maar over het resultaat dat hij daar behaalde was hij absoluut niet tevreden.

Met die ervaring in zijn achterhoofd, had Ruud zich al een beetje neergelegd bij het feit dat hij kaal werd. Tot hij op een gegeven moment de resultaten zag die Hairworld Istanbul had behaald bij BN’ers als Lange Frans en Najib Amhali.
Hij maakte direct een afspraak voor een consult en raakte tijdens dat gesprek dermate onder de indruk van de professionaliteit en deskundigheid van de haartransplantatie-experts die hij sprak, dat hij direct besloot zich te laten behandelen met de revolutionaire FUE CT techniek van Hairworld Istanbul.

Omdat Ruud Gullit al eerder een mislukte haartransplantatie had ondergaan, kwam hij bij Hairworld Istanbul in aanmerking voor een FUE CT hersteloperatie, de allerbeste techniek die momenteel beschikbaar is en die alleen door Hairworld Istanbul kan en mag worden uitgevoerd.
Bij het uitvoeren van dit soort operaties komen alle kennis en ervaring die Hairworld Istanbul in haar bestaan heeft opgedaan samen:
14 jaar ervaring op het gebied van de meest geavanceerde haartransplantatie technieken, 8 jaar ervaring op het gebied van professionele nazorg en 7 jaar ervaring met het uitvoeren van hersteloperaties, waarbij ruim 3.000 patiënten werden behandeld die eerder een of meerdere haartransplantaties hadden ondergaan zonder het gewenste resultaat te behalen.

Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Gerelateerde artikelen

 

Certificeringen & keurmerken.

 

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen?