Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6
Ervaren Betrouwbaar De mooiste resultaten!
NL EN

De FUE CT haartransplantatie van Jorrit Hendrix

Eigenlijk was het een onmogelijk te vervullen wens, die Jorrit Hendrix, oud basis middenveld-speler bij PSV, en zijn vrouw afgelopen maart tijdens het intake-gesprek dat ze bij Hairworld Istanbul hadden, kenbaar maakten.

Jorrit-Hendrix

Als zij in juni 2021 in Spanje zouden trouwen, zouden ze het fantastisch vinden als Jorrit niet alleen weer een volle haardos zou hebben, maar ook dat zijn oorspronkelijke haarlijn dan weer hersteld zou zijn.

Ervaring-HairworldIstanbul-Jorrit-Hendrix

Nu gaat het uiterst ervaren team van haartransplantatie experts van Hairworld Istanbul een uitdaging niet gauw uit de weg: door de jaren heen voerden zij met succes duizenden hersteloperaties uit. Waarbij zelfs klanten die eerder bij andere klinieken drie of soms zelfs vier haartransplantaties hadden ondergaan, zonder het gewenste resultaat te behalen, na hun behandeling met de revolutionaire FUE CT techniek haartransplantatie van Hairworld Istanbul nu wel tevreden waren.

Maar zelfs zij voelden zich nu voor een Mission Impossible gesteld. Om te beginnen was Jorrit grotendeels kaal, zodat er toch echt wel twee sessies nodig zouden zijn om zijn gehele hoofd weer van een volle dos haar te voorzien. Na een behandeling geldt normaal gesproken een herstelperiode van minimaal een jaar, dus voor twee behandelingen was nu simpelweg onvoldoende tijd beschikbaar. Om zaken nog gecompliceerder te maken, was Jorrits donorgebied verre van optimaal, zodat het alleen al een uitdaging zou zijn om in een sessie de benodigde grafts te oogsten, laat staan in twee. En alsof dit niet voldoende barrières waren, was er ook nog eens een coronacrisis gaande, waarbij het risico op een tweede golf in de loop van 2020 niet was uit te sluiten, waardoor de kans dat een tweede behandeling, als die al overwogen zou worden, sowieso toch niet mogelijk zou zijn, een veel te groot risico opleverde.

Na enig wikken en wegen besloot het team van haartransplantatie experts het onmogelijke mogelijk te maken: ze zouden Jorrit in een behandeling niet alleen voorzien van een volle haardos, maar ook zouden ze zijn oorspronkelijke haarlijn in een keer weer herstellen, zodat Jorrit, als zijn huwelijk zou plaatsvinden in juni 2021, met een volle haardos en strak kapsel zijn aanstaande vrouw naar het huwelijksbootje zou kunnen leiden.

Ervaring-HairworldIstanbul-Jorrit-Hendrix-2

Naar schatting waren er rond de 6.000 grafts benodigd om dit kunststukje te volbrengen. Het maximaal aantal grafts dat tot die tijd in een sessie was geoogst, bedroeg 5.100. Alles, maar dan ook alles zou uit de kast moeten worden gehaald om deze uitdaging te realiseren. En dat gebeurde ook: er werd een nauwgezet plan van aanpak uitgewerkt, waarbij de allermodernste technieken werden ingezet. Zo werd besloten bij Jorrit een FUE CT haartransplantatie uit te voeren, met als doel in zijn hoofdhuid nieuwe microbloedcellen aan te maken die zouden zorgen voor een betere doorbloeding en optimale groeiomstandigheden voor de getransplanteerde haarzakjes.

De ochtend van de behandeling in Istanbul stond het team op scherp: ze waren voorbereid op een lange sessie waarbij niets, maar dan ook niets mocht misgaan. Zoals altijd, moest alles perfect en als clockwork verlopen, maar nu moesten ze twee keer zo lang op hun best functioneren, zonder een steek te laten vallen.

Na twaalf uur keihard werken was de behandeling afgerond en kon het team van Hairworld Istanbul terugkijken op een geslaagde missie:  in een sessie was het ongekende aantal van maar liefst 6.200 multigrafts, die in totaal ruim 14.000 haarwortels bevatten geoogst, en vervolgens weer geïmplanteerd op de bovenzijde van Jorrits hoofd. En daarbij was niet

alleen zijn oorspronkelijke haargrens in ere hersteld, maar was ook zijn gehele hoofd bedekt, waarbij dankzij de bijzondere skills van de haartransplantatie experts van Hairworld Istanbul, de grafts zo dicht op elkaar waren geplaatst, dat Jorrit straks bij zijn huwelijk weer over een dikke volle haardos zal beschikken, zodat de diep gekoesterde wens die hij en zijn vrouw hadden dan toch echt in vervulling zal kunnen gaan.

Nieuwsgierig hoe dit alles in zijn werk is gegaan? Dan is er goed nieuws! Alle highlights van het traject dat Jorrit en zijn vrouw straks doorlopen zullen hebben, als ze in juni 2021 met elkaar in het huwelijk treden, worden namelijk met de camera vastgelegd en kunnen volgend jaar in de vorm van een documentaire worden bekeken.

Tot dat moment, waarop ook het resultaat van Jorrits behandeling voor iedereen openbaar zal zijn, is het nog even een kwestie van geduld hebben. Maar wij van Hairworld Istanbul hebben er in ieder geval al het volste vertrouwen in dat het verbluffend zal zijn!


Vraag een offerte aan of plan een consult in.

Gerelateerde artikelen

 

Certificeringen & keurmerken.

 

Benieuwd wat een haartransplantatie voor u kan betekenen?